Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de eşcinsellik propagandasını tüm hızıyla sürdüren LGBT örgütleri, bugün İstanbul Saraçhane Parkı'nda protesto edildi. Protestoyu Habervakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz yakından takip etti.

BİNLERCE VATANDAŞ KATILDI

"Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de" sloganıyla düzenlenen mitingde çok sayıda önemli ismin yanında binlerce vatandaş katıldı. Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu öncülüğünde gerçekleştirilen mitingde ailenin LGBT kıskacından kurtulması için mücadeleye devam edileceği vurgusunda bulunuldu.

'AİLEYE SAVAŞ AÇANLARA GEÇİT YOK'

'Kulak ver bu sese aile hedefte', 'Küresel çetelerden aileni ve neslini koru', 'LGBT propagandası ve dayatmasına dur de' ve 'Aileye savaş açanlara geçit vermeyeceğiz' dövizleri mitingde vatandaşlar tarafından taşındı.

'AİLENİN KUTSALLIĞININ ALTINI ÇİZMEK İSTİYORUZ'

Yürüyüşe katılan oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, yaptığı açıklamada, "Ailenin kutsallığının altını çizmek istiyoruz. Çocuklarımızın bizim için çok önemli olduğunun altını çizmek istiyoruz. Aileyi kaybetmek istemiyoruz. Geleneklerimizi kaybetmek istemiyoruz. Küresel bir dayatmaya hayır diyoruz. Yoksa insanların özel hayatlarıyla bir alıp veremediğimiz yok. Ama tek amacımız aileyi korumak. Birlikteliğimizi korumak. Küresel oyuna hayır demek" ifadelerini kullandı.