Geçtiğimiz sezon İngiliz temsilcisi Manchester United’ın Premier Lig’deki düşük performansı üzerine Erik ten Hag, United’ı yeniden şampiyonluk günlerine kavuşturmak için oyuncular için önemli kararlar aldı.

Tecrübeli teknik adam, maç haftası alkol kullanımını yasaklarken, oyuncuların tam kontrollü bir beslenme düzeni sağlamak için kişisel şef tutmasına da izin vermiyor.

Menajere dert yanmak yasak

Geç kalan oyunculara karşı sert bir tavır üstlenen Ten Hag, antrenmanlara ve takım toplantılarına geç kalan oyuncuların kadroya giremeyeceğini kesin bir şekilde belirtti. Ayrıca tecrübeli teknik adam herkesin fit kaldığından emin olmak için, oyuncuların haftalık vücut kitle indeksi ölçümlerine önem veriyor. Sorunları takım içinde tutmak isteyen Ten Hag, oyuncuların şikayetlerini sadece kendisine bildirmeleri istiyor. Takım içinde olan herhangi bir olayı menajerleriyle veya basınla konuşmaları yasak.

Scholes alay etti

Bu kuralların basına yansımasıyla takımın efsane oyuncularından Scholes, sosyal medya hesabından alaycı bir paylaşımda bulundu. Başarı için bu kuralların önemsiz olduğuna inanan Scholes, "Kişisel şefim ya da sızlanacak bir menajerim olmadan ne yapardım bilmiyorum." yorumunu yaptı.