ABD'li oyuncu Megan Fox, evlilik kararı aldığı Machine Gun Kelly ile birbirlerinin kanını içtiklerini açıkladı.

'BİRBİRİMİZİN KANINI İÇTİK'

Megan Fox söz konusu olayla ilgili, "Bu kadar kısa, çılgın bir zaman diliminde birlikte yaşayacağımız acılardan habersizdik. İlişkinin bizden isteyeceği işlerden ve fedakarlıklardan habersiz ama aşk sarhoşu. Her nasılsa bir buçuk yıl sonra, cehennemde birlikte yürüdükten sonra onunla evlenmemi istedi. Ve bundan önceki her yaşamda olduğu gibi ve onu takip edecek her yaşamda olduğu gibi, evet dedim. Ve sonra birbirimizin kanını içtik." ifadelerini kullanmıştı.

"BU BİR RİTÜEL"

Birbirlerinin kanını içen çift bunu bir ritüel olarak yaptıklarını dile getirdi. Megan Fox, konuyla alakalı insanların kafasında canlanan görüntüye benzer bir durum olmadığını da sözlerine ekledi.

"KADEHLERDEN İÇMİYORUZ"

Fox, "Birbirimizin kanını içiyoruz" dediğinde kimsenin aklına "Game of Thrones" (Taht Oyunları) dizisindeki gibi kadehlerle bunu yaptıklarının gelmemesi gerektiğini belirtti. Ünlü oyuncu, bu durumun sadece birkaç damla kandan ibaret olduğunu dile getirdi.

DOLUNAYDA RİTÜELLER DÜZENLİYOR

Astrolojiye meraklı olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Metafiziksel aktiviteler ve meditasyonlar yapıyorum. Dolunay olduğu zaman ritüeller düzenliyorum” dedi. Bu tür ritüeller için “Hadi birkaç damla kan akıtalım ve içelim” diyen Fox, nişanlısı Kelly’nin çok daha tehlikeli ve kaotik olabileceğini dile getirdi.

KANLA DOLU KOLYELERİ DE VAR

Megan Fox ile gerçek adı "Colson Baker" olan Machine Gun Kelly'nin, bazen boyunlarına birbirlerinin birkaç damla kanını içeren küçük şişe şeklinde kolyeler taktığı da biliniyor.