Herkesin severek takip ettiği ve çok sevilen programı Çarkıfeleği özleyenler ve o heyecanı ünlü şovmenin sunumuyla yeniden yaşamak isteyenler, Çark-ı Bigo’ya büyük ilgi gösterdi.

“KAÇIRAN DOBROVSKİ OLUR!”

Ünlü şovmen geçtiğimiz hafta büyük haberi sosyal medya hesabından “Kaçıran Dobrovski olur!” dediği sözleriyle paylaşmış ve takipçilerinde heyecana neden olmuştu.  Çark-ı Bigo yarışmasında sürpriz hediyeler vereceğini ve her hafta Çarşamba günü saat 21.00’de Bigo’da olacağını söyleyen ünlü şovmenin takipçileri ve uygulamanın kullanıcıları, yayına büyük ilgi gösterdi.

ÖNCE AIRPODS PRO, DÜN GECE DE APPLE WATCH HEDİYE!

Dünyanın en çok kazandıran yarışma programlardan biri olan ve TV’de yayınladığı seneler boyunca büyük ilgi gören Çarkıfelek, Bigo Live’ın bir özelliği kullanılarak yeniden yorumlandı. Mehmet Ali Erbil’in neşesi ve eğlencesiyle heyecanı artırdığı canlı yayında, tıpkı Çarkıfelek’te olduğu gibi yayın, yine Mehmet Ali Erbil’in şakalarıyla başladı ve kısa süre sonra yarışmaya geçildi.Yarışmacılar yayın boyunca güldü, eğlendi ve hediyeler kazandı. Çark-ı Bigo’nun ilk haftasında yarışmacılar; uygulama içi hediyelerin yanında  Airpods da kazandı. Ayrıca yarışmada dün gecenin büyük ödülü Apple iwatch S7 hediye edilirken bir yanda da uygulama içerisinde kullanabilecekleri ve kazanca dönüştürebilecekleri 10 binlik Elmas hediyesi verildi.

OKLAR CEZALARI GÖSTERİNCE OLANLAR OLDU

Bigo Live’da çarkı çevirerek hediyeler kazanan yarışmacılar olduğu gibi kaybedenler de vardı. Çark-ı Bigo okları cezada duran yarışmacılara komik cezalar vermekten geri kalmayan ünlü şovmen “çiğ yumurta iç, camdan aşkını itiraf et” gibi cezalarla hem kendi eğlendi, hem de tüm izleyicileri eğlendirdi.

“ESKİ ÇARKIFELEK GÜNLERİME DÖNDÜM”

Programda yaptığı şakalarla, yine eski formunu yakaladığı görülen ünlü şovmen “Eski çarkıfelek günlerime döndüm, Bigo Live'da da aynı duyguları yaşıyorum.” dedi.

bigo live

“EN ÇOK PARA BİGO’DA”

Farklı platformlarda “hediye atın”, “para atın” diyerek hediyeler isteyen Mehmet Ali Erbil, en çok parayı Bigo’da kazandığını dile getirdi. Sürekli paradan söz eden ünlü şovmenin izleyicilerden ısrarla Bigo’nun Yat hediyesini istemesi ve “Yat göremeden yat battı” sözleri, akıllara kendisinin ekonomik bir sıkıntı yaşıyor olabileceğini getirdi.

“ERMENİSTAN KUDURMAYA BAŞLADI”

Mehmet Ali Erbil, yayında artık daha ne olabilir ki diyen izleyicileri şaşırtmaktan çekinmedi. Yayında büyük hediyeler isterken birden konu Ermenistan ve Yunanistan’a geldi. Ünlü şovmen “Ermenistan yine kudurmaya başladı” dedi.

GEÇEN HAFTA YAPTIKLARIYLA ÇOK KONUŞULDU

Mehmet Ali Erbil, Bigo’da geçtiğimiz hafta yaptığı yayındaki olaylarıyla da eski günlerine dönüş sinyalini vermiş ve çok konuşulmuştu. Çark-ı Bigo’ya yarışmacı olarak katılan bir kadın, çarkı çevirmiş ve “ünlü şovmen seni Instagram’dan takip etsin” ödülü çıkmıştı. Fakat, ünlü şovmen elbette sadece takip etmekle kalmadı.

NUMARASINI İSTEDİ, “SANA ÖZEL BİR VİDEO ATACAĞIM” DEDİ

Erbil, yarışmacıyı Instagram’dan takip ettikten sonra, önce numarasını istedi ve “Sen bana yaz, ben sana çok özel bir video atacağım.” dedi.  Aralarındaki bu konuşma sonrası yarışmacıya attığı video herkes tarafından çok merak edilirken, izleyicilerden bazıları “Mehmet Ali Bey bana da gönderin” şeklinde yorumlar yazdı.

HERKES ÇARK-I BİGO’DA YARIŞMACI OLMAK İSTEDİ

Yarışmanın sonunda büyük ödülün de açıklanması ile yarışmayı izleyenler yorumlara “Ben de yarışmacı olmak istiyorum.” yazdı.  Çark-ı Bigo’nun ne kadar süre Bigo Live’da devam edeceği konusunda bir açıklama yapılmazken, ilk 2 ödül sonrası haftaya yapılacak yayının ödülü şimdiden merak konusu oldu.

BİGO LİVE NASIL BİR UYGULAMA?

Son zamanlarda Mehmet Ali Erbil ve Taha Özer’in de katılmasıyla popülerliği iyice artan Bigo Live, dünya çapında 150 ülkede milyonlarca yayıncısı olan ve eğlenirken para kazandıran bir canlı yayın uygulaması olarak öne çıkıyor. Yayıncılar açtıkları yayınlarda yeteneklerini sergilerken, sadece arkadaşlık ve sohbet için yayın açan çok sayıda yayıncının da olduğu Bigo Live’da, uygulamanın para birimi olan elmasları toplayarak da para kazanılabiliyor. Bigo Live'da yeteneğini sergile para kazan!

Bigo Live'da yeteceğini sergile para kazan!