23 Nisan kutlamalarına otobüsle gittiler! Kamuda tasarruf başladı... 23 Nisan kutlamalarına otobüsle gittiler! Kamuda tasarruf başladı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Batman mitinginde seçimden sonra ekonominin başına getirmek istediği konuşulan eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i kürsüye çağırarak sürpriz yapacağı iddia edilmişti. Ancak Erdoğan sürpriz yapmadı. Mehmet Şimşek Batman mitingine katıldığı ve bazı AK partili isimlerle fotoğraf çektirdi. Erdoğan, seçim sonrası için Şimşek'in ekibiyle çalıştığını açıklamıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimler öncesi Mehmet Şimşek'i ekonominin başına getirmek için iki kez görüşme yapması sonrası bugünkü Batman mitinginde sürpriz bekleniyordu. Sağlık sorunlarını ve işlerini gerekçe göstererek siyasete dönmeye sıcak bakmayan Şimşek'in ekonomi programlarına katkı sağlayabileceği belirtilmişti. 

Mitingden fotoğraf verdi
Mehmet Şimşek, Erdoğan’ın Batman mitingi için kente geldi. Şimşek, miting öncesinde eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ve eski Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’la bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.