Siyaset

MHP lideri Bahçeli net konuştu! Adayımız belli, Recep Tayyip Erdoğan

Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK ve MDK Toplantısı'nda konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

-Partimiz 2023'e kilitlenmiştir. Algı operasyonları, linç kampanyaları 2023 yılının ümitlerini asla kıramayacaktır.

-Sosyal medya ifşalarının peşine düşüp siyaset oluşturmaya, rant ve ikbal devşirmeye heveslenen muhalefet partilerinin acizliği ve tükenmişliği artık örtülemeyecek kadar ileri noktadadır.

-Son gelişmeler göstermiştir ki, sosyal medyanın mutlak suretle denetim altına alınması şarttır. TBMM çalışmalara başlar başlamaz, hazırlığı büyük oranda biten sosyal medya düzenlemesi kanunlaştırılarak hukuki bir temele bağlanmalıdır.

-MHP, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına hem fikren hem zihnen hem siyaseten hem de moralman hazır bir kıvama çoktan gelmiştir.

-CHP Genel Başkanı, siyasi edep ve terbiye sınırlarına mutlaka dönmelidir. Pervasızlığın ve pişkinliğinin siyaset mücadelesine bir şey kazandırmayacağını aklından çıkarmamalıdır.

-Kılıçdaroğlu için 2023, bitiş ve tasfiye yılı olacaktır. Artık saklanacak ve kaçacak durumu kalmamıştır.

-Sözde öğretmene yapılan efeliği affetmeyeceğiz diyen Kılıçdaroğlu, sen affetsen ne yazar, affetmesen ne yazar.

-Ne yaman çelişkidir ki Yunanistan'ın tahrikleri CHP'nin gündeminde yoktur. S-300 hava savunma sisteminin savaş uçaklarımıza kilit atması hayasızlık örneğidir. NATO gereğini süratle yapmak zorundadır.

-Hiç kuşku yok ki Türkiye her türlü ihmale bütün milli güç unsurlarıyla hazırdır.

-Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır; Sayın Erdoğan'ın yeniden seçilmesi için olağanüstü bir gayret gösterilecektir.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }