Kurucu başkanlığını Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın yaptığı Kocaeli'nin etkin ve başarılı vakıflarından, hizmetleri Türkiye sınırlarını aşan MİKAV (Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı) yepyeni bir hizmetin kapısını aralıyor.

İSTANBUL'DA OKUYAN ÜNİVERSİTELİLERE MÜJDE

İstanbul'da üniversite kazanan öğrencilerin en önemli ihtiyaçlarından biri hiç şüphesiz ki ekonomik, güvenli ve huzur içinde barınacağı öğrenci evleri, yurt ya da misafirhane bulmak. MİKAV, işte bu ihtiyaca yönelik bir çalışma ile veli ve öğrencilere seslenerek İstanbul'un merkezi Esenler'de, Esenler metrosuna 100 m mesafede erkek öğrenci misafirhanesini hizmete sunuyor.

KISITLI KONTENJANA SEÇKİN ÖĞRENCİLER ARANIYOR!

Özellikle İlahiyat Fakültesi, İslami İlimler öğrencilerine hitap noktasında iddialı hizmetleri önceleyen vakıf; ''Günde 2 öğün yemek imkanı ve uygun fiyat ile 2022/2023 yılı eğitim dönemi kayıtlarımız başlamıştır'' diyerek duyuruda bulundu.


İşte ilgi duyanlar için MİKAV Öğrenci misafirhanesinin detayları ve irtibat bilgileri...

Mikav Esenler Misafirhanesi, İstanbul’un yoğun trafiğinde ulaşım imkanı kolay, metroya 100 m mesafede, çeşitli oda imkanları ve sınırlı sayıdaki kapasitesi ile hizmet vermektedir. 

YTÜ Davutpaşa Kampüsüne yürüme mesafesiyle 15 dk. İstanbul üniversitesine 30 dk mesafededir. İsteyen öğrencilere Arapça, İslami ilimler, Fıkıh, Hadis, Akaid gibi konularda uzman eğitmenlerden ders alma imkanı sunmaktadır.

Misafirhanemizde bulunan etüt ve kütüphanede rahatça ders çalışabilir, mescid’de cemaat ile namazlarını kılabilirler.

Günde 2 öğün yemek imkanı ve uygun fiyatı ile 2022/2023 yılı eğitim dönemi kayıtlarımız başlamıştır.

Bilgi ve irtibat için
Cep telefonu: 0(542) 146 05 05
Adres: Fevzi Çakmak mah. İstanbul Cd. 25 B, 34220 Esenler-İstanbul
Mail: [email protected]
www.mikav.org