2019 yılında vefat eden merhum tarihçi Kadir Mısıroğlu, 2017'de yaptığı Cumartesi Sohbetleri'nden birinde aşı üzerinden bir kısırlaştırma politikasıı uygulandığını söylemişti.

Amerikan bir doktordan aşı ve kısırlaştırma politikasına dair bir mektup aldığını söyleyen Mısıroğlu, mektubu ve politikayı şöyle anlatmıştı: 1983 senesinde Türkiye'de bir aşı kampanyası başlatıldı. Ne aşısıymış? Çocuk felci aşısı. Hatırlayanlarınız vardır. Amerika'dan bir doktor bana bir mektup yazdı. Dedi ki: 'Bu kısırlaştırma aşısıdır. Lütfen, milleti îkâz et! Bunun böyle olduğunu şununla da göreceksin, anlayacaksınız!'. "

"Delil bırakmayacaklar"

Aşıya dair delillerin örtüleceğini söyleyen Mısıroğlu sözlerine şöyle devam etmişti: " 'Artan aşıları Türkiye'de bırakmayacaklar, geriye alacaklar. Kullandıkları enjeksiyon iğnesini bile alacaklar!' dedi. "Çünkü onlar delildir. O aşıyı sonra kontrol ederlerse Türkiye'de ellerinde kalan bakiyeden bunun kısırlaştırıcı olduğunu anlarlar! Delîl bırakmayacaklar! Vücûda zerk edilen kaybolur gider."

Rockfeller, Kenan Evren'e teşekkür etti

Bu aşı yapıldıktan sonra Rockfeller Türkiye'ye geldi, Kenan Evren'e teşekkür etti, "Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar sadâkatle dikkatle bu iş tatbîk edilmedi!"

"Gelecek harp 'mikrop' harbidir"

Savaşın şekil ve metotlarının değiştiğini söyleyen Mısıroğlu, "Yahudiler Amerika'da öldürücü mikrop imâlâtı yapıyorlar, stok. Gelecek harb mikrop harbidir. Meselâ gidecek Çin'de su kaynağına şarbon mikrobu dökecek, bir günde bir milyon adam ölecek. Bu şarbon ürettikleri o mesâide çalışan bir Yahudinin ölmesiyle, kazârâ kendine bulaştırdı, bu ortaya çıktı, hemen kapattılar! Gelecek harb mikrop harbidir, bunu da yapacak olan Yahudidir. Dünyanın nüfûsunu kendi kontrollerinde bulunduracak sayıya indirmeye çalışacaklar." ifadelerini kullanmıştı.