Dünya

Model avcısı Fransız Brunel, Epstein'in pedofili çetesinde yer aldığı gerekçesiyle tutuklandı

Abone Ol

En büyüğü 11 yaşındaki 3 kız kardeşi kaçırıp Epstein'e doğum günü hediyesi olarak gönderen Jean Luc Brunel Fransa'da yakalandı. İngiltere Prensi Andrew'e de çocuk temin eden Brunel; tecavüz, istismar ve çocuk kaçakçılığından yargılanacak. Eğer Brunel'de, Eppstein gibi hapiste ölmesse! Fransız yetkililerin açıkladığı bilgilere göre, Jean-Luc Brunel, insan kaçakçılığı, suç örgütü üyesi olmak, 12 yaşındaki kız kardeşler de dahil olmak üzere küçüklere tecavüz, cinsel saldırı suçlamaları sonrasında Paris Havaalanı'nda gözaltına alındı.

ABD'Lİ KADIN ÇOCUK YAŞTA TACİZİNE UĞRADIĞINI BELİRTTİ

Senegal gitmek üzere Paris Charles de Gaulle Havaalanı'nda gözaltına alınan 73 yaşındaki Brunel, Prens Andrew'le çocukları istismar etmekle suçlanıyor. Virginia Roberts Giuffre adlı Amerikalı kadın 17 yaşındayken Prens Adrew ve Brunel'in tecavüzüne uğradığını ve seks kölesi olarak çalıştırıldığını belirtti. Prens Adrew ve Brunel bu iddiaları reddettiğini açıkladı. 

MAXWELL İLE YAKIN İLİŞKİSİ VAR

Brunel, geçtiğimiz yıl cezaevinde intihar ettiği iddia edilen milyarder Jeffrey Epstein tarafından düzenlenen çocuklara yönelik cinsel istismarda bulunan çetenin liderlerinden olmakla suçlanıyor. Epstein ile işbirliği yaptığı için tutuklu bulunan Ghislaine Maxwell ile de yakın ilişkisi olan Brunel'in çeteyle yakın ilişkisi olduğu belirtildi.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }