Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve 2 yıldır dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının önüne geçmek için geliştirilen mRNA aşıları hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bu iddiların bir kısmını da mRNA teknolojisinin mucidi Dr. Robert Malone ortaya attı. Malone, açıklamaları nedeniyle ölüm tehditi aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

MALONE NE DEMİŞTİ?

"Hükümet riskler konusunda şeffaf değil" diyen Malone, 18-22 yaş aralığındaki insanlara atıfta bulunarak, "Faydaların risklerden daha ağır bastığını düşünmüyorum, ama ne yazık ki risk-fayda analizi yapılmıyor. Riskler olduğunu biliyorum ancak endişem verilere erişimin olmaması. Dolayısıyla, insanların aşıları kabul edip etmemeye karar verme hakkı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

'SUİKASTA UĞRAMA RİSKİM VAR'

Malone söz konusu açıklamalarının ardından suikaste uğrayabileceğini açıkladı. Malone sosyal medya hesabından, ''Dün gece deneyimli bir gazeteci suikasta uğrama riskim olduğunu söyledi. Bunun hakkında ne yapacağım bilmiyorum. Ben sadece orta sınıf bir insanım. güvenlik?'' ifadelerini kullandı.