5gvirüs-platformu sözcüsü Muammer Karabulut CiMER aracılığıyla  Cumhurbaşkanına flaş bir yazı yazdı.

Karabulut yazıda, "Sağlık Bakanlığının, “aşı ile insanları zehirlendiğini' ifade ederken, "Onun için Sağlık Bakanlığını izole edilmeyen bir virüsün AŞI’sı olmadığını bilmesine rağmen,  AŞI ile insanları zehirlediğini İHBAR ediyorum." dedi.

CEVAP CİMER'DEN GELDİ

Karabulut'un yazdığı yazıya CİMER'den gelen cevapda ise; “Biontech aşısı için FDA(*) (Amerikan İlaç Otoritesi) acil kullanım onayı” verildiği  yazıldı.

İşte Muammer Karabulut'un yazdığı yazı ve CİMER'in Karabulut'a verdiği cevap:

Muammer Karabulut CİMER aracılığı ile Cumhurbaşkanına ilettiği ihbar dilekçesinde;

Sayın Cumhurbaşkanım

Ülkemizde yapılan AŞI virüsten korunmak için yapılıyor. O zaman bize bulaşacak olan virüs izole edildi mi? Konuyla ilgili yarasadan itibaren, konakçısı da dahil bilimsel kanıtını ve makalesinin aylardır  yayınlanmasını istiyoruz. Ama Sağlık Bakanlığının elinde böyle bir belge olmadığı için yayınlamıyor!

Onun için Sağlık Bakanlığını izole edilmeyen bir virüsün AŞI’sı olmadığını bilmesine rağmen,  AŞI ile insanları zehirlediğini İHBAR ediyorum.

CİMER’den gelen yanıt;

Sayın MUAMMER KARABULUT,

“T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 16.06.2021 tarihinde yapmış olduğunuz 2103250610 sayılı başvurunuz 08.07.2021 tarihinde AŞI İLE ÖNLENEBİLİR HASTALIKLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

Sayın İlgili Ülkemizde de tüm dünyada milyonlarca kişide uygulanmış aşılar uygulanmaktadır. Tüm dünyada aşılar acil kullanım onayı ile uygulanmaya devam etmektedir. Kullanım onaylarının tamamlanması için uzun prosedürler mevcuttur. Sayın İlgili ülkemizde uygulanan sinovac aşısı acil kullanım onayı TİTCK (Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu) tarafından verilmiş olan bir aşı iken; Biontech aşısı için FDA (Amerikan İlaç Otoritesi) acil kullanım onayı verilmiş durumdadır. Ülkemize ulaşan aşılarımız güvenli olduklarından emin olunduktan sonra il sağlık müdürlüklerimize dağıtılmaktadır. Sorumluluk paylaşımı hususunda ülkemizde uygulanan diğer aşılardan bir farkı bulunmamaktadır.”

CİMER’den gelen yanıt üzerine açıklama yapan Muammer KARABULUT, “Sayın Cumhurbaşkanına hitaben yapılan son derece önemli bir ihbara karşı, Sağlık Bakanlığı AŞI İLE ÖNLENEBİLİR HASTALIKLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI, ABD onay verdi gibi ciddiyetten yoksun bir yanıt vererek, aşı gerekçesini de açıklamıyorsa, bu ülkede kimse aşı olmasın. Verilen yanıt aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı makamına hakarettir. ” dedi.   

5GVirüsNews