Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tele1, Halk TV ve KRT gibi medya kuruluşlarının CHP tarafından fonlandığını kısa bir süre önce açıklamıştı. 

'BELEDİYE BESLEMELİ BİR MEDYA OLAMAZ'

İnce dün de twitter'daki bir sohbet odasından muhalefet medyası hakkında, "Belediye beslemeli bir medya olamaz. Muhalefet medyası belediyelerden geçiniyor. Belediyeden geçen bir medya belediyeyi eleştiremez. Halk TV ne yapıyor ulaşım zammını savunuyor. Ulaşım zammına gerekçe yaratıyor. Bunlar gerçekten olacak iş değil. Erzurum'da Halk TV sokak röportajı yapıyor. Röportajı yapan oyunu kime vereceksin diye soruyor. Memleket Partisi'ne vereceğim diyor. Halk TV ikinci kısmını kesiyor. Sol havuz medya Türkiye'nin durumlarını anlatmıyor." ifadelerini kullandı.

''HDP'Lİ OLSAYDINIZ İBB'DE İŞE GİRERDİNİZ"

CHP'deki siyasi paradigma değişimine de değinen İnce, "Selahattin Demirtaş'ı destekleseydiniz terfi alırdınız, HDP'li olsaydınız İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe girdiniz ama Muharrem İnce'yi desteklediğiniz zaman ne milletvekili olabilirsiniz ne de belediye başkanı olabilirsiniz." ifadelerini kullandı.