İftar Saati adlı programda Mehmet Okuyan'la birlikte iftar saatine doğru açıklamalarda bulunan Mustafa İslamoğlu, Peygamber Efendimiz'in eşi Hz. Hatice hakkında maksadını aşan bir ifade kullanmış ve tepki çekmişti. 2014 yılında Hilal TV'de sarfettiği ifadelere tepki gösterenleri İslamoğlu ve destekçileri ‘’Çomarlık ve Trollük’’ yapmakla suçladı. 

KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARDI

Sohbetinde Peygamber Efendimiz'den bahseden İslamoğlu, ''Resulullah 'Şehvet' evliliği değil 'Şefkat' evliliği yapmıştır'' yönünde güzel betimlemelerde bulunurken sohbetin bir yerinde ''40 yaşında bir hanım şehvetine düşkünü bırak. Birazcık şöyle kendine ciddiye alan genç bir erkek, üstelik Mekke'nin yiğidi, Mekke'nin el emini; el üstünde tutuluyor, gözbebeği, Abulmuttalib'in de gözbebeği ve varisi gider de 3 çocuklu, 2 kocadan arta kalmış 40 yaşındaki bir dulu 25 yaşındayken alır mı? Hadi aldı. 25 sene bununla tek evli olarak yaşar mı? 25 sene dikkat buyurun...'' ifadelerini kullandı. Söz konusu sohbet izleyiciler tarafından 'kaş yapayım derken göz çıkardı' olarak yorumlandı.

ÖZÜR DİLEYEBİLİRDİ

İslamoğlu'ndan ‘’Kastımı aştım, bu ifade şık olmadı, yanlış anlaşılmaya müsait ifadeler kullandım’’ yönünde bir açıklama beklenirken sosyal medya hesabından kendisine yönelik eleştirilere verdiği cevap ‘’Özrü kabahatinden büyük’’ dedirtti. Söz konusu ifadesinin gaf olmadığını belirten İslamoğlu, aynı zamanda kendini eleştirenleri 'çomarlık ve trollük' yapmakla suçladı.

KAMUOYU RAHATSIZ! AÇIKLAMA BEKLİYOR!

Kamuoyunun bu ifadelere karşı bir çok sorusu var. Özellikle haber sitemize gelen yorumlarda ''Her insan fanidir. Her erkeğin eşinden önce vefat etme ihtimali vardır. Karısını dul bırakma durumu söz konusudur. Böyle bir durumda kadınlar dul olarak tekrar evlendiklerinde ‘’ARTIK’’ olarak mı kalacaklardır. Bu yaklaşım şık mıdır?''soruları soruldu.

İslamoğlu'nun kırpıldığını iddia ettiği videonun tamamı:

HaberVakti