N24, yeni fikirleri olan genç girişimcileri, iş kadınlarını, iş insanlarını bir araya getirerek iş hayatındaki başarının anahtarını başarılı kişilerden aldırmayı hedefliyor. 

Genç girişimciler, genç iş insanları, kadın girişimciler, influencerlar, KOBİ’ler herkesin farklı başarı hikâyeleri var, birçok hikaye başarı merdivenlerinin başında olanlara ilham oluyor. N24 hem başarı hikayelerini paylaşıyor hem de başarılı olmak isteyenlere farklı hayatların aynasını tutuyor. Girişimci Neslin Başarı Öyküsü sloganıyla yayın hayatına başlayan Türkiye’nin girişimci destek platformu N24, her sektörden öncü isimlerin başarı hikayelerini okuyucularıyla buluşturmak için 2023 yılına hızlı bir giriş yaptı. Uzun yıllardır PR şirketi olarak hizmet veren Ajans PR, bugüne kadar hizmet verdiği marka ve öncü isimlerle başladığı başarı hikayesi paylaşımlarına yeni isimlerle devam edecek. 

genç kadın girişimci1

“Genç girişimcilere ışık tutmak istiyoruz”

Ekonomi, sağlık, yaşam, influencer, fenomen, siyaset, spor, teknoloji ve farklı sektörlerden başarılı isimlerin hayat hikayelerine yer verilen N24.com.tr internet sitesinde her yaşama dokunuluyor. Genç girişimcilere, başarıyı yakalamış isimlerin hayat hikayelerini, yaşadıkları zorlukları tavsiyeleri konu edinen makaleler paylaşılıyor. Ajans PR kurucusu Necmettin Kar 2023 yılında hayata geçirdikleri yeni projeleri N24 ile ilgili olarak, “Sitemizi ziyaret edenler N24’te ilk etapta firmamız ile bir şekilde yolları kesişen markaların, birlikte güzel işlere imza attığımız başarılı isimlerin öykülerini okuyacak. 2023 yılı itibariyle resmen açılışımızı yaptık, amacımız başarılı olmak isteyen genç girişimcilere ışık tutmak. Bu noktada her başarılı hayatın hikayesini anlatarak, tavsiyelerini alarak genç girişimcilerimizi Türkiye’ye kazandırmak ve başarı merdivenlerini çıkarken yanlarında destek olmak istiyoruz. Kadın girişimcilere, genç girişimcilere alanında öncü isimlerin tavsiyelerini ulaştırmak bizlerin asli görevi haline geldi” şeklinde konuştu. 

“Hem Türkiye’yi geliştirecek hem de proje sahibini başarıya götürmeyi hedefliyoruz”

Girişimci Neslin Başarı Öyküsü sloganıyla yayın hayatına başlayan Türkiye’nin girişimci destek platformu N24, “Yatırımcıları, KOBİ’leri sonuna kadar destekliyoruz, yeni fikirleri olan kadın girişimcileri, genç girişimcileri, iş insanlarını dünyadaki açlığın ve sefaletin ortadan kalkması için tüm imkanları ile çalışacağımıza söz veriyoruz. Günümüzde dünyada ses uyandıracak fikirlerin olduğuna, geliştirilebilir projelerin insanlık adına büyük katkılar sağlayacağına eminiz. Bu yeni fikirlerin heba olmasını istemiyoruz, sümen altı edilen fikirler ülkemizin gelişmesini de etkiliyor. Biz hem ülkemizin yeni projelerle gelişmesi için hem de fikir sahiplerinin çok daha başarılı olması için bu platformda başarı hikayelerini paylaşıyoruz” dedi. 

“Kadın girişimciler için başarılı iş kadınlarının karşılaştıkları engelleri paylaşacağız”

Türkiye’de birçok genç yeni fikirlerini hayata geçirmek için ya cesaret edemiyor ya da sermaye için maddi destek bulamıyor diyen N24 yetkilileri, “Devlet tarafından sağlanan birçok hibe, destek bulunuyor. Bu tarz konularda deneyimli isimler projelerini hayata geçirmek için tecrübelerini gençlerle paylaşıyor. İş hayatlarında yaşadıkları zorluklara karşı nasıl dimdik ayakta durduklarını, bir işte başarıya ulaşılması için ne gibi detaylara dikkat edilmesi gerektiğini anlatıyorlar. Kadın girişimciler başarılı iş kadınlarının karşılaştıkları engelleri okumaları ve karşılaşma ihtimallerine karşı nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini paylaşacağız. Tabi konuya sadece kişi bazlı da bakmıyoruz, başarıya ulaşmış markalar ne gibi zorluklarla karşılaştı, markanın duyulması için ne gibi çalışmalar sağlandı bunların hepsini okuyucularımız için sorup cevaplarını alacağız” ifadelerini kullandı.  

Türkiye’nin girişimci destek platformu N24, öncü isimlerle yaptığı söyleşilerde yaşam hikayelerinin anlatılmasının yanı sıra ekonomi alanında büyük markaların da değerlendirmelerine, istatistiklerine, fikir ve görüşlerine de yer veriyor.