Kocaeli'nin yerli ve milli eğitim markası olan Nadide Eğitim Kurumları velilerin ve Kocaeli’nin eğitim camiasının karşısına yeni dönemde müjdeli bir haberle çıktı.

EĞİTİMİ BİR ADIM ÖTEYE GÖTÜRÜYOR

2007 yılından itibaren okul öncesi ve 2010 yılında da ilköğretim (ilkokul-ortaokul) kademesindeki eğitim çalışmaları ile ismiyle özdeşleşen, değer eğitimi odaklı kültürü, karakter eğitimi, kendine özgü yürüttüğü tam öğrenme yaklaşımı ile ulaşılan akademik başarıları, sınav ve yerleştirme sonuçlarındaki başarıları, beceri odaklı yabancı dil eğitimi, sosyal aktiviteleri, yerel ve ulusal proje ve yarışmaları ile kendine özgü oluşturduğu tarzıyla Kocaeli’nin yerli ve milli bir eğitim markası olmayı başaran Nadide Okulları aynı hizmet anlayışı ve hassasiyetleri ile Anadolu Lisesini kurarak çalışmalarını bir adım öteye götürmeyi hedefliyor.

GENÇ KIZLARIMIZI DAVET EDİYORUZ

Nadide Okulları, 2020-2021 eğitim öğretim döneminden itibaren Özel Nadide Anadolu Lisesi’ni hizmete açıyor. Açılış onayları alınan Anadolu Lisesi'nde kayıt işlemlerinin başladığı duyuruldu. Nadide Okulları'ndan kayıt olacak öğrencilere, ''Kadim kültürümüz ve bize anlam katan değerlerimiz ile beslediğimiz gençlerimizi çağın gerektirdiği donanımlarla donatıp, ülkemizin en saygın üniversitelerine göndermek için geleceğin hanımefendileri liseli genç kızlarımızı kayıt mülakatlarına başvurmaya davet ediyoruz.'' çağrısında bulunuldu.