Çin'den tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgının ardından Türkiye'de ilk vakanın görülmesinin hemen ardından eğitime ara verilip, televizyon ve online eğitime geçildi. Çok sayıda özel okul da eğitimlerine online olarak devam ediyor. Bunların başında da Nadide Okulları geliyor.

RESSAMINI VE ESERİNİ SEÇEN ÖĞRENCİLER CANLANDIRMA YAPTI

Kocaeli'nin en etkin vakıflarından MİKAV bünyesinde hizmet veren Nadide Okulları, etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak 'Ressamını ve eserini seç' etkinliğini hayata geçirdi. Etkinlikte ünlü ressamların eserlerini canlandıran öğrenciler bunu fotoğraflayıp, okula göndermesi istendi. Gönderilen canlandırmalar renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

ETKİNLİK 2 HAFTA SÜRECEK

Etkinlikle ilgili Nadide Okulları'nın resmi sitesinde, ''Sanat sadece okul da değil heryerde. Okulumuz ögrencileri Görsel Sanatlar dersinde de uzaktan eğitime ve etkinliklere devam ediyorlar. Bu etkinlik kapsamında yerli ve yabancı ressam yada eserinden yola çıkarak çeşitli çalışmalar yaptılar. 2 hafta sürecek olan etkinliğe katılım devam ediyor. Etkinliğe katılan veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.'' ifadeleri yer aldı.