Diziseverlerin yakından takip ettiği Netflix adlı dizi platformunun Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu alacağı bir dizi hayata geçireceğinin iddia edilmesinin ardından çeşitli fikirler ortaya atıldı.

'ATATÜRK'Ü SİYAHİ BİR YILDIZ OYNAYACAK' İDDİASI

Netflix'in orijinal ilk Türk yapımı dizisi olan "Hakan: Muhafız" büyük bir beğeni toplamayı başardı. Yeni söylentiler arasında ise Atatürk'ün hayatının anlatılacağı "The Magnificent Turk" dizisinin çekileceği iddia ediliyor. Ayrıca Mustafa Kemal'i siyahi bir Hollywood yıldızının canlandıracağı da iddialar arasında yer aldı. Buna gerekçe olarak da Netflix'in daha önceki dizilerinde beyaz olan tarihi karekterleri siyahi oyuncularla canlandırması gösterildi.

TAMAMEN ASPARAGAS

The Magnificent Turk adlı bir dizinin Netflix'te hiç yayınlanmayacağını belirten bazı sosyal medyada kullanıcıları, bugüne kadar böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti. Atatürk'ü siyahi bir karakterin oynayacağı yönündeki iddiaların da gülünç olduğu vurgulandı.

HOLLYWOOD YILDIZLARI ÖNE SÜRÜLDÜ

İddiaları ortaya atan Netflix izleyicileri, siyahi Hollywood yıldızlarının fotoğraflarını yan yana koyarak paylaştıktan sonra "Netflix'in yeni projesi "The Magnificent Turk"te Atatürk rolü için düşünülen aktörler belli oldu..." ifadelerini kullandı. Atatürk'ün siyahi bir şekilde montajlandığı fotoğrafı sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılmaya başladı.

Bazı sosyal medya kullanıcılarının Mustafa Kemal'in kalpaklı fotoğrafına siyahi bir ismi montajlayarak paylaştığı görüldü.

İşte paylaşılan o görüntü:

netflix mustafa kemal atatürk

Habervakti