Ulusalcı yazar Nihat Genç 6 muhalefet partisinin oluşturduğu ittifak ve hazırladığı mutabakat metnine tepki göstermeye devam ediyor.

'AVUCUNUZU YALARSINIZ'

Genç daha önce yaptığı açıklamada, ''Türkiye’yi bir daha ‘etnik’ ve ‘mezhep’çi ‘kimlik’ siyasetlerine asla ve asla kurban ve yem etmeyeceğiz! NATO’nun altı kuklası, avcunuzu yalarsınız!” ifadelerini kullanmıştı.

6 muhalefet partisi millet ittifakı

'6 PARTİ CUMHURİYETİN KÖKÜNÜ KAZIYIP, YENİ BİR REJİM KURACAK'

6'lı koalisyon tarafından 28 Şubat'ta kamuoyuna açıklanan manifestoya ve bu manifestoya sessiz kalan bazı Kemalist yazarları şarkıcı Gülşen'in konserde bir izleyicisinin ''kucağına oturması'' üzerinden eleştiren Nihat Genç çok sert yüklendi! Ağır eleştirilerini ima, kinaye üzerinden göndermeler yoluyla yazan Genç; ''Altı partinin cumhuriyetin kökünü kazıyacağız ve etnik kimliklerle yeni bir rejim kuracağız diyen bildirisine, ey millet, Sözcü'den, Halk TV'den, ODA TV'den, Tele 1'den vs. tek bir itiraz gelmedi! Şarkıcı Gülşen kızımız da 'kucak dansı' yaptığını sanıyor!... Sevgili  kızım, kucak dansı için et but lazım, ayrıca Soner Yalçın, Y. Özdil, Uğur Dündar vs ağbilerin gibi kıvama gelmeli, ders almalısın, bakın, FETÖ'cü ve PKK'lı troller kucağa getirdikleri bu isimlere hiç saldırıyor mu? Et but da yetmez biraz da cilve lazım! Sevgili kızım, sen sen ol, onurunla sanatının hakkını ver. Yani, Davutoğlu'nun Babacan'ın FETÖ'cülerin PKK'lıların NATO'nun kucağına oturan zavallı çaresiz kullanılmış aptalların içler acısı rezilliğinden ibret al, sanatını ağbilerin gibi ayağa düşürme!'' ifadelerini kullandı.