İyi duygular ve ibadet/dua sözleri inşa edici özellikler taşırken, kötü sözler ve kötü niyetler gibi GDO'lu ürünler, teknoloji ürünlerinden yayılan frekansların etkileri olumsuz ve bozucu olduğu ortaya kondu.

'EVREN BİZİM DÜŞÜNCE VE NİYETLERİMİZE CEVAP VERECEK ŞEKİLDE YARATILDI'

Çakmak konuyla ilgili, “Bu çalışmalar gösteriyor ki evren bizim düşünce ve niyetlerimize cevap veren bir tür matriks düzeneği olarak yaratılmış.  Zararlı ve yıkıcı arzuaların arkasında mı koşturuyoruz? Yoksa iyiliğin ve aydınlığın peşinden mi ilerliyoruz? İsteklerimizde ve niyetlerimizde ne denli samimiyiz ve doğru istekler peşindeyiz? Duası çok içtenliği yüksek birisi miyiz?  Günümüzün insanın huzursuzluğunun kaynağını “kurulu ilahi nizamı” bozmasında aramalıyız. Hayata hırsla saldıran, minnettarlık ve kanaatkarlık duygusundan uzaklaşan, gerçek sevgi, iman ve ihlastan mahrum menfaat ve egosunu ilah haline getiren insanoğlu kainatın başına bir tür “bela” haline gelmektedir.” ifadelerini kullandı.

'DÜŞÜNCELERİMİZ GİBİ NİYETLERİMİZ DE ÇOK ÖNEMLİ'

Açıklamalarına devam eden Çakmak, “Evet düşüncelerimiz gibi niyetlerimiz de çok önemli. Niyet ölmüş cansız şeye can veren toprağı altın, kömürü elmas yapan hasiyete sahiptir.  Aslında oturup bu sonuçların felsefeye ve hayata bakan yönünü  analiz  etmiş ve yorumlamış değiliz. Özellikle olumsuz haberleri verme üzerine kurulu yazılı ve görsel medyamızın insanımızın ruh dünyasında ve çevrede ne kadar yıkıcı bir etkide bulunduğunu oturup değerlendirmesini yapmış değiliz. Evet bu tür yayınlarla insanın fıtri güzelliğine bir saldırı  olduğunun artık farkına varılmalıdır. Cansız madde, canlı bir çiçek yada hayvan bir yana, azarladığımız, horladığımız çocukları atom ve molekül düzeyinde olduğu kadar ruh-aura (duble beden) planında da düzensizliğe mahkum etmiş oluyoruz.  Onların  kainatla kurulmuş olan  güzel bağlarını ve enerji hatlarını kesiyoruz. Çocukların kendileri ile barışık, olumlu-üretken fertler haline gelmesi için  sevgi-şefkat ve takdir-ümit-şevk ortamından beslenirler.  Okul ve eğitim yuvaları her şeyden önce bu gerçeğin farkına varmalıdır” ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ