Siyonist işgalcilerin Filistin topraklarına girmesinden bu yana Müslümanlar asla rahat yaşayamadı. On yıllardır süre gelen zulüm bugün hala devam ediyor. İşgalci güçler mekan ve zaman fark etmeksizin Filistinli Müslümanlara zulmediyor. 

Özellikle Endülüs ve Kudüs hakkında yazdığı kitaplarla ve yazılarla dikkat çeken Habervakti.com Yazarı Nurettin Taşkesen Siyonist İsrail'in Filistin topraklarındaki katliamlarını yazdı.

İşte Taşkesen'in "Filistin’de Siyonist Katliamları!" başlıklı yazısı:

  22 Temmuz 1946, Kudüs’te King David Oteli Katliamı

·  9 Nisan 1948, Deyr Yasin Katliamı: 254 şehit

·  16 Eylül 1982, Sabra Şatilla Katliamı: 3 bin şehit

·  25 Şubat 1994, El Halil Katliamı: 68 şehit

·  3 Nisan 2002, Batı Şeria Cenin Katliamı: 1300 şehit

· 2008, Dökme Kurşun Operasyonu: 1436 şehit

· 2014, Koruyucu Hat Operasyonu: 2158 şehit

· 2018, Büyük Dönüş Yürüyüşü: 196 şehit

İşgalci İsrail'in Filistin'de yaptığı katliamlar, elbette bu liste ile sınırlı değil. 1922'de BM kararıyla kurulan İngiliz Manda Yönetiminin himaye ve kontrolünde başlayan Siyonist terör eylemleri artarak devam etmiştir. Azınlık durumunda olan Yahudiler, bir taraftan göçlerle nüfuslarını artırırken diğer taraftan toprakların asıl sahipleri olan Filistinlileri korkutup yıldırarak yurtlarını terk etmeye zorlamışlardır.

Bu yüzden kuruluş yöntemleri terör ve katliam üzerine bina edilmiştir. İleri gelen Siyonist liderlerin çoğu bu dönemde silahlı terör örgütlerinin kurucusu ve yöneticisi olmuştur. Mesela Haganah adlı terör örgütünün kurucuları, İzak Rabin, Ariel Şaron ve Moşe Dayan'dır. Irgun adlı örgütün kurucuları, Menahem Begin ve David Raziel'dir. En Radikal örgüt olan Lehi'nin (Stern) kurucuları ise,  İzak Şamir ve İsrail Eldad'dır. Bu isimlerin çoğu daha sonra Bakan, Başbakan veya Cumhurbaşkanı olmuştur.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ