Video içerik üreticisi Nuriye Çomak, kendin yap projeleriyle ön plana çıkan isimler arasında yer alıyor. Aynı zamanda influencer olarak da çalışmalarını sürdüren Çomak, kadınların iş hayatında yer alabilmesi için çok önemli çalışmalarda bulunuyor. Özellikle Instagram hesabı üzerinden paylaştığı videolar ve gönderiler, kendin yap projeleri konusunda destek almak isteyen kişilerin ilgisini çekiyor. 

Bahçe alanlarını dekore etmek için kendin yap ürünlerinin kullanılabileceğini belirten Nuriye Çomak, “El emeği mumlar, çok özel aksesuarlar; bahçe alanlarının benzersiz bir görünüm elde etmesine katkıda bulunacaktır. Ayrıca kişi kendi zevkine ve tarzına göre tasarımda bulunduğu için bahçe alanlarında istediği görünüme ulaşabilir.” ifadelerinde bulundu. 

Özellikle son zamanlarda el emeği ürünlerin rağbet gördüğünü, bu nedenle bu alanın kariyer planlaması kapsamında da değerlendirilebileceğini belirten Çomak, kadınların el işçiliğiyle üretimde bulunarak gelir elde edebileceklerini sözlerine ekledi. 

El Emeği Mumlar, Bahçe Alanlarının Benzersiz Görünmesini Sağlayacaktır

El emeği mumların bahçe alanlarının dekore edilmesinde tercih edilen bir ürün olduğunu belirten Nuriye Çomak, konuyla ilgili açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Biliyorsunuz otantik bir atmosfer için tercih edilebilecek birçok tasarım bulunuyor. Bunlardan bir tanesi de el emeği mumlar. Kişi, kendi zevkine göre mum tasarımında bulunarak bu tasarımları bahçe alanlarında kullanabilir. Ayrıca tasarımı yapılacak ürünleri satışa sunmak da mümkün. Birçok kişi bu tür ürünlere rağbet gösteriyor ve ev dekorasyonunda el emeği mumları kullanıyor.”

Çok Özel Aksesuarlar, Bahçe Alanlarında Tercih Edilebilir

Aksesuarların bahçe alanlarının dekore edilmesinde tercih edilen ürünler arasında yer aldığını belirten Nuriye Çomak, “Kendin yap projelerini seven kişiler bahçe alanlarında kullanabilecekleri çok özel aksesuarların tasarımını yapabilir. Bu sayede otantik ve benzersiz bir atmosfere sahip bahçe alanları oluşturabilir.” sözleriyle açıklamalarını sonlandırdı.