Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp ve eski eşi aktris Amber Heard duruşmalarını izlemek için Kentucky'den Virginia'ya giden Larry Foreman isimli bir şahıs tarafından tutulan notlar dava notları eBay'de 14 bin 969 dolara alıcı bulacak.

Tmz'nin aktardığına göre; Foreman, 23. duruşma ile 26. duruşmalar arasındaki gözlemlerini kaleme aldığı notlarını satışa çıkardı. Foreman'ın her gün için 20 sayfa not tuttuğu "ÇOK GİZLİ: Jürinin Amber Heard'a Verdiği Tepkiler Üzerine Johnny Depp Duruşması Notları" başlıklı defterde, kamera kayıtlarında gösterilmeyen jüri tepkileri de yer alıyor.

AMBER HEARD'ÜN YAPMADIĞI BAĞIŞI YAPACAK

Toplamda 6 hafta süren davada Heard'ün ifade verdiği kısmı not alan Foreman, satıştan elde edeceği parayı Los Angeles Çocuk Hastanesi'ne bağışlayacağını belirtti. Los Angeles Çocuk Hastanesi, aynı zamanda Heard'ün daha önce boşanma anlaşmasından aldığı 3.5 milyon doları bağışlayacağını söylediği ama bağışlamadığı ortaya çıkan kurum.

OLAY

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e, kendisini bir şiddet faili olarak gösterip kariyerine ve itibarına zarar verdiği sebebiyle 50 milyon dolarlık bir dava açmıştı. Tüm dünyada büyük ilgiyle takip edilen karalama davasında jüri Depp'i haklı bulmuş ve Heard'ün 10.35 milyon dolar tazminat ödemesine karar vermişti.

Davanın ün kazanması nedeniyle duruşmaya katılan izleyiciler daha önce de benzer eşyaları satışa çıkarmıştı. Bunlardan bir diğeri, duruşmaya katılanlara takılan bileklik olmuştu. 26 Mayıs 2022 tarihli duruşma bilekliği eBay'de 850 dolara satışa çıkarılmıştı.