Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'de forma giyen Ozan Tufan, Türkiye'ye geri dönmeye hazırlanıyor. Devre arasında Beşiktaş ile görüşen ancak transferi gerçekleşmeyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun gelecek sezon Süper Lig'de oynamak istediği belirtildi.

Sezon başı Fenerbahçe'den 3 milyon euro bedelle Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, 33 resmi maça çıkıp 4 gol attı. Türkiye'de forma giymiş Seri, Estupinan, Pelkas ve Allahyar ile beraber İngiliz ekibine giden milli oyuncunun yeni sezonda ayrılmak için izin isteyeceği konuşuluyor. Fenerbahçe'nin ezeli rakiplerinden Beşiktaş ile temasta olan Ozan'ın siyah-beyazlı ekiple transfer görüşmesi yapacağı öğrenildi.

Hull City ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ozan Tufan için henüz bir bonservis bedeli belirlemeyen Acun ılıcalı'nın Beşiktaş'tan en az 2 milyon euro talep edeceği iddia ediliyor. Şenol Güneş'in Bursaspor'da beraber çalıştığı Türk yıldızı kadrosunda mutlaka görmek istemesinden dolayı harekete geçen siyah-beyazlıların sezon sonunda pazarlıklara başlayacağı aktarıldı.

Ailesiyle beraber İngiltere'de yaşayan Ozan Tufan, geçtiğimiz günlerde oynanan Cardiff maçına oğlu Aren ile çıkmıştı. Rojin Tufan ile evli olan Ozan'ın yeni sezonda İstanbul'da yaşamak istediği ve bu nedenle Beşiktaş'ın ilgisine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Fenerbahçe'ye Bursaspor'dan 7 milyon euro bedele transfer olan Ozan Tufan, yaşadığı form düşüklüğü sonrası kadro dışı bırakılmıştı. Alanyaspor'a kiralık giden Ozan, Sergen Yalçın ile beraber adeta küllerinden doğup, sarı lacivertli kulübe yeniden dönmüştü. Fenerbahçe'ye döndüğü dönem sosyal medyadan paylaşım yapan Ozan Tufan, Sergen Yalçın ile beraber fotoğraf çektirip, "Futbolu hatırlattı" sözlerini not düşmüştü.