Geçtiğimiz günlerde Championship ekiplerinden Hull City'e transfer olan Ozan Tufan için Watford'ta beraber oynadığı takım arkadaşı Dan Gosling'den çok sert açıklamalar geldi.

Watford'un küme düşmesinin ardından açıklamalar yapan Dan Gosling o dönem için Fenerbahçe'den kiralık gelen Ozan Tufan'a sert sözlerle yüklendi. 

ozan tufan hull city

Hiçbir şeyi umursamıyordu!

Gosling, "Ozan'ı bir Türk takımından transfer ettiler. Kiralık olarak gelmişti ve kiralık oyuncular kulüp batsa bile umursamaz. Daha önce İngiliz futbolunda oynamamış birini transfer etmek ne kadar doğru? Takımın kötü gidişinden rahatsız bile değildi. Hiçbir şeyi umursamıyordu" dedi.

Gerçek bir rezaletti

Gosling "Buraya geldiğinde hiç fit değildi. Değil Watford, İngiltere'ye uygun bir vücut yapısı yoktu. Gerçek bir rezaletti. Gördüğüm en kötü oyuncu topluluğunda oynuyordum. Şimdi kötü oyuncuları gönderdik ve bir üst lige çıkmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan-1

Rakip olacaklar

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Championship ekiplerinden Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, yeni sezonda eski takım arkadaşı Dan Gosling ve beraberindeki Watford'a rakip olacak. İki ekipte Premier Lig'e yükselme mücadelesi verecek.