Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayını Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu duyurmasının ardından yeni gelişmeler gündeme gelmeye devam ediyor. 

Günlerdir ziyarette bulunup bulunmayacağı tartışma konusu olan CHP ve HDP ziyareti bugün gerçekleşti. HDP'li Pervin Buldan ve Mithat Sancar'la bir araya gelen Kılıçdaroğlu, görüşme sonrası basın açıklamasında bulundu.

Görüşme sonrası basın toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Kayyum uygulamasının sürdürülmesini asla doğru bulmadığımızı ifade ettik genel başkanlara. Seçimle gelen seçimle gider. Demokrasinin temel kuruladır. Halkın iradesini ipotek altına alırsanız bu doğru bir uygulama değildir. Demokrasiye aykırıdır." dedi.

mehmet özhaseki-1

O sözlerine Özhaseki'den tepki geldi!

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi ziyaretinde yaptığı 'kayyum' açıklamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'den tepki geldi. 

"CHP oy uğruna Kandil’e göz kırpar hale gelmiş, yazık”

Mehmet Özhaseki, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Seçilmiş olmak, kimseye suç işleme özgürlüğü kazandırmaz. HDP’li bazı belediyelere terör örgütünün lojistik üssü haline geldikleri ve kamunun imkanlarını vatandaşa hizmet yerine Kandil'e gönderdikleri için kayyum atandı. CHP oy uğruna Kandil’e göz kırpar hale gelmiş, yazık” ifadelerini kullandı.