Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Vatanımızı; dış ve iç düşmanlara karşı geçilmez yapan şehid ve gazilerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz! Allah (c.c)’ın yardımıyla yedi düvele karşı kazanılan bu kutlu zafere yeni ekonomik, siyasi ve silahi zaferler katmak için aynı birlik ve kardeşlik ruhununa yeniden dönmeliyiz.

Aynı aşkla nefsimizi ve neslimizi; Din ve Vatan uğruna kurban verecek bir İman ve ahlak  idealizmiyle terbiye etmeliyiz!

Birbirimize karşı hased, kin ve düşmanlık hastalıklarını terk etmeliyiz! Irk, Mezheb, Tarikat, Parti ve hatta inanç farklılıklarımız bizi asla birbirimize düşürmemeli aksine Din ve Vatan Savunmasında, nesil ve namuslarımızın korunmasında Çanakkale’deki birlik ve dayanışma destanını yeniden yazmalıyız!

Balkanlardan başlatılarak İslam Coğrafyasına yayılan ve Osmanlı Cihan Devletini yakan ve yüz yıldır hala devam eden Irkçılık ve Mezhepçilik yangınlarına Faşizm benzini dökerek daha da alevlendirmemeliyiz!

Bilhassa iktidarımız, muhalefetimiz  ve hepimiz, ırkçılık kokan tehlikeli söylemlerden ve işaretlerden acilen vaz geçmeliyiz!

Zira; önümüzdeki 31 Mart'ta, Sultan Abdulhamid’in otuzüç yıllık iktidarına son verilmesinde olduğu gibi ikinci bir 31 Mart vak'ası yaşamamak için; dünün bilgi ve birikimiyle bugünün şartlarını doğru okumalı ve doğru siyasetle gerekli tedbirleri ferasetle almalıyız!

O günlerin acı tecrübelerini bir daha yaşamak istemiyorsak;

Şimdi; yaraları deşme değil, Ümmet ruhuyla sarma zamanı!

Şimdi; haklıda olsak ve haksızlığa da uğrasak Dinimizin,Vatanımızın, nesillerimizin ve Mazlum Coğrafyamızın İstiklal ve İstikbali için sabrederek var gücümüzle  çalışma zamanı!

Şimdi; küfür ve şirk ateşini benzinle harlamak değil, İslam suyuyla söndürmek zamanı!

Şimdi; fitneleri dedikodu ve gıybet körüğüyle alevlendirmek değil, sevgi, birlik, kardeşlik suyuyla söndürme zamanı!

Şimdi; havadan ve sudan daha çok muhtaç olduğumuz haya, edeb ve ahlaki ve Milli değerlere dönüşü hızlandırma zamanı?

Şimdi; Feto vs. terör örgütlerinin ağına düşmüş ama pişman olmuş zavallılara devlet ana şefkatiyle el uzatma zamanı!

Şimdi; kurunun yanında yaşı yakmaya hala devam eden kriptoların suikast ve sabotajlarına kurban edilmiş Sivaszede ve fetozede mağdurları mazlum kardeşlerimizden özür dileyip onların mağduriyetlerini acilen giderme zamanı!

Şimdi; dolar ve faiz ihaneti sebebiyle giderek artan ekonomik krizlerle el yakan piyasaları ve vatandaşlarımızı rahatlatıcı üretime dayalı milli bir ekonomi seferberliğine başlama zamanı!

Şimdi; maddi, manevi ve ahlaki  yangınlar söndürülmeden vatan evini ve iktidarımızı korumamızın mümkün olmadığı gerçeğini idrak etme zamanı!

Şimdi; post kavgalarını bırakıp, herkesi kucaklayacak dost kampanyalarını artırma zamanı!

Nasıl mı?

Salı Akşamı saat 20:30’da Akit Tv Milli Diriliş Canlı Yayınında daha detaylı analiz etmek üzere İnşAllah!

Allah (c.c), dalkavukların tuzaklarını bozacak uyarıcı gerçek dostlarlarla yürümeyi hepimize lütfetsin dua ve temennisiyle içimizdeki malum İsrailcilerin talimatlarıyla yüzyıl evvel Cuma’yı Pazar’a çevirerek yasallaştırdıkları Cuma Tatili yasağının kalkması, El birliğiyle maddi ve manevi çalışmalarımızla oluşacak sadece İslami İlkelere bağlı Bağımsız Türkiye’mizin yeniden dünya nöbetini beşli çeteden alması, Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duâyla…

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

www.habervakti.com

Twitter:

@sevkiyilmaz

Facebook:

@sevkiyilmaztr

@sevkiyilmaz1955

DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ: