Haber Vakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu, Akit TV'nin ses getiren programı Derin Gerçekler'de açıklamalarda bulunan gazeteci-yazar, Abdurrahim Dilipak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Deniz, Macron’un NATO’nun beyin ölümü gerçekleşmiştir. Avrupa Birliği de NATO gibi kendi ordusunu kurmalıdır.” söylemini dile getirerek, şimdi beyin ölümü gerçekleşmiş NATO Ukrayna’da. Deniz'in 'Ortodoks Rus ‘İmam Putin’ vesilesi ile NATO ve Avrupa Birliği’nin cenaze namazı kılındı mı?' sorusu üzerine Dilipak’tan dünyanın küreselleşmesine dair flaş açıklamalar geldi.

NATO, UKRAYNA’DA JÜBİLE YAPIYOR

NATO’nun halihazırdaki durumunu ve yeni dünya düzenini ele alan Dilipak, “NATO ve Avrupa Birliği adına bu bir jübile ve görkemli olması gerekir, veda partisi muhteşem olmalı. Yeni dünya düzeninde bu tür yapılara yer yok. Zaten her tarafı Starlink ile gözetleyip 5G ile de yeryüzünde bir network oluşturduktan sonra akıllı sistemleri de bi mekanizmaya bağladıktan sonra her kurum, sistem, kişi ya da otonom sistemler hacklenebilir. Yani bir tıklık canınız var her an resetlenebilirsiniz. Bu geçiş süreci içerisinde yeni dünya düzeni kurulacak ise ne dolara, CIA’ye, Pentagon’a, NATO'ya, ne de IMF'ye hatta insana bile ihtiyaç yok çünkü transhümanizmde yeniden insanın genesis’te yani transmeta ubersin merkezinde yer alan universite “insan tekrar yaratılacak” söylemi yer alıyor. Kontrol edilebilir ve sürdürülebilir bir kriz NATO’nun işine yarar, Rusya’yı savaş ile suçluyorsunuz ama ortada savaş yok iki ordu savaşmıyor ortada operasyon var.” açıklamalarında bulundu.

UKRAYNA’YI GÖZÜNÜZE ÇOK YAKLAŞTIRIRSANIZ BÜYÜK ORMAN YANGININI GÖREMEZSİNİZ

Bülent Deniz, Zelinski’nin “12 günde 11000 Rus askeri öldürdük” sorusunu sorması üzerine; Dilipak, “Hiçbirine inanmayın Starlinkler onun için aktif hale getiriliyor daha çok şey göreceğiz, Ukrayna’yı gözünüze çok yaklaştırırsanız büyük orman yangınını görmezsiniz.” diyerek dilek getirildi.

UKRAYNA ŞOV ALANI, ZELİNSKİ DE ŞOVMEN

Açıklamalarına devam eden Dilipak, “Ukrayna diye bir şey yok bu bir şov, Şovmeni de Zelinski ve bu oyuna Biden da, Putin de dahil bir nevi matruşka diyebiliriz. Zelinski’yi Cumhurbaşkanı diye oraya oturttular bu defa bir trajedi oynanıyor. Ukraynalı insanların kanları ve gözyaşları üzerine. Bütün taraflar bir oyuncu, işin gerçek boyutu da var sahnelenen boyutu da zaten bir oyunu iyi bir şekilde oynarsan dünya kamuoyunun dikkatini çekersiniz. Arka planda ise kendi hedeflerinizi gerçekleştirmeye çalışırsınız.“ ifadelerini kullandı.

ABD, UKRAYNALI GENÇLERİ EĞİT-DONATA TABİ TUTTU

Savaş öncesi ABD'nin yaptıklarına dikkat çeken Dilipak, ''Amerika Balkanlar'a Yunanistan’a “tatbikata geldik” dedi fiilen oturdu ve o bölgeyi tamamen askeri üslerle doldurdu. Bakın geldikten kısa bir süre sonra da Ukraynalı 20.000 genci paramiliter savaşçılar olarak eğitti donattı ve tekrar gönderdi. Şimdi Rusya’yı orada birinin boğması gerekiyor, bu sırada Putin’in teslim alınması veya vurulması gerekiyor.'' vurgusunda bulundu.

UKRAYNA’NIN CANINI DÜŞÜNEN YOK

Olayların arka planına dikkat çeken Dilipak, “Çin’de nasıl Çin sermayesine el koymak isteniyorsa burada da ilk adımda bu operasyonun mali kaynağını karşılayacakları Amerika’daki ve Avrupa’daki Rus oligarkların servetlerine el koydular yani Avrupalılar iş yapıyorlar Ukraynalıların kanını canını düşünen yok. Ukrayna krizi bugün başlamadı 2014’te başladı orada Kırım sorunu ve harici de bir sürü sorun var Ukrayna aslında orada ikinci bir İsrail!” açıklamalarını yaptı. 

TÜRKİYE’NİN BAŞINA BELA OLUR

Siyasi ilişkilere ve Türkiye’yi bekleyen tehditlere dikkat çeken Dilipak, “ABD Karadeniz’i istiyor ve bunu açıkça söylüyor “Gürcistan’ı ve Ermenistan’ı da Avrupa Birliği’ne NATO’ya alacağız” diyor. Ne oldu şimdi? Doğu Karadeniz NATO’nun kimliği himayesinde Ermeni kanadının, Batı Karadeniz Bulgaristan, Romanya yani o da NATO’nun. Ukrayna’yı ele geçirdiğiniz zaman Kırım’a kadar gidersiniz. Kırım’ın kuzeyi Karadeniz’in yarısıdır yani Karadeniz tamamen bir NATO iç gölü oluyor ve yarın öbür gün ABD, Montrö üzerinden Türkiye’nin başına bela olur. Burada kim gayri adil olarak bu savaşta ahlak, hukuk tanımadan katliam yaparsa o Türkiye’nin başına bela olacak. Bu yüzdendir ki Türkiye, Rusya-Ukrayna arasında çatışma çıkmasını istemiyor.” ifadelerini yaptı.

ARTIRILMIŞ GERÇEKLER VAR

Spekülasyonlara ve büyük resme dikkat çeken Dilipak, “Haklı veya haksız bir durumda kim vurursa vursun nükleer santralin imha edilmesi bütün insanların ölmesine sebep olur. Kimya, biyokimya laboratuvarını kim yaktı? Kim vurdu? Burada gördüklerin artırılmış gerçeklik operasyonu gerçekten daha gerçek olabilir. Burada gizlenen bir hakikat var bunu görmediğimiz zaman siz o haksız savaşın içinde bir taraf olursunuz. Orada oynanan oyun Ukrayna’dan daha büyük ve bu hesaplaşma bugün başlamadı. Yeni bir grup söz konusu Avrupa, İsrail, Amerika yeni Rusya’yı tanımlamak istiyor bunun fünyesi ise Ukrayna’da patlatmak isteniyor ve bunu kimse konuşup yazmıyor. Rusyacılar, Avrasyacılar var yarın öbür gün bunların hepsinin faturası önümüze konur. Burada kim kazanırsa kazansın, Ukrayna’yı kazananlar nasıl dizayn etmek istiyorsa aynı şekilde Türkiye’yi de dizayn etmek isteyecekler. Türkiye kendi gerçeğini kendi içinde konuşmuyor ki dünyaya bu gerçeğin sözcülüğünü yapsın, 5G veya Starlink felaketini konuşuyor muyuz? Aslında Rusya’nın Ukrayna operasyonu da 15 Temmuz operasyonuna benzer unsurlar taşıyor. Bugün insana, topa, tanka, İHA ve SİHA’ya ihtiyaç duyan bir operasyon tehlikesi ile karşı karşıya değiliz artık onlara gerek yok.” ifadeleri ile sözlerine son verdi.