Bismillahirrahmanirrahim

Bizi, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimize Ümmet kılan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a Hamd olsun. Bu Şubat Tatilinde siz kardeşlerimizle beraber Medine-i Münevvere’ye gerçekleştireceğimiz Nadide bir yolculukla Baş Öğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz ve izinden gitmekten şeref duyduğumuz Hz. Muhammed (sav) Efendimize tekrar kavuşacağız elhamdülillah. Yeşil Kubbeli evinin önünde kardeşlerimizle birlikte defalarca takdim edeceğimiz salat (saygı) ve selam (sevgi-şefaat ve esenlik) dileklerimizden sonra, yüksek huzurlarında mahcup ve mahzun olarak şunları arz edeceğiz İnşallah; Allah (cc) tarafından Alemlere Rahmet olarak gönderilen elçimiz, Sevgili Peygamberimiz, günahkar, aciz Ümmetiniz olarak huzurunuza geldik. Tam yüz yıldır Ümmetiniz olarak, Sizin Önderliğinizi bırakıp asrımızın Ebu Cehili Deccalların izinden gideli, yenildik. Gönüllerimiz harap oldu. Ülkelerimiz işgal oldu! Zillete düştük. Onur ve izzetimizi kaybettik. Varlık içinde açlık ve sefalet çeken bir Ümmet olduk Ya Resulallah! Haber verdiğiniz Büyük Deccal fitnesi bizim asrımızda zuhur etti! Bizlere rahmet olarak getirdiğiniz İslam Hukukunu hayatımızdan söküp çıkardılar. Cuma’mızı bile Pazar’a çevirdiler Ya Resulallah! Sahabe Öğrencilerinizden namazsız, sarhoş, kumarbaz, zinakar ve hayasız tek bir sahabe yok iken, bugün Ümmetinden; fuhuş, esrar, eroin, alkol, modaperest ve sigara bağımlısı zalim, laik rejim kurbanı zavallı nesiller türedi. Bu nefis ve nesillerimizin islahı için dua eder misin Ya Resulallah!

Sabah namazı mescidin talebelerinle dolup taşarken, Ümmetinizin çoğu sabah namazında mışıl mışıl uyuyor Ya Resulallah!

Sahabelerinizden zekâtını vermediği için helak olan sadece Salebe isimli zengin çıkmışken, şimdi Ümmetinizden zekâtını vermeyen zenginler çoğaldı Ya Resûlullah!

Ya Resulallah!

Çünkü varisleriniz olan alimlerin birçoğu bırakınız Hakk’ı yaşamayı, artık hakikatleri gizleyen birer dilsiz oldular. Bu sebeple bizler de hak ve hakikatı duyamayan, göremeyen sağırlar ve körler haline dönüştük Ya Resulallah! Nur Mescidinizde Sizin sohbetlerinizle dirilen, gerçek hidayeti bulan, yetiştirdiğiniz talebeleriniz; sadıktı, emindi, güvenilirdi, güzel ahlaklıydı ve akraba bağlarına bağlı idiler. Ama şimdi ümmetiniz birbirinin kuyusunu kazıyor! Ve Ümmetinden yalancı, şantajcı ve montajcı guruplar türedi Ya Resulallah! Siz; “Benim ümmetim her günahı işleyebilir ama yalan söyleyemez” buyururken, mal, makam hırsıyla kardeşlerine yalan ve iftirayı tebliğ zanneden, gözünü hırs ve haset bürümüş bir kısım yalancı ve müfteri ümmetinizin pişman olmaları ve tövbe etmeleri için dua eder misiniz Ya Resulallah? Veda Hutbenizi okuyup, anlayıp, yaşayanların sayısı azaldı! O evrensel İnsan Hak ve Özgürlükler Beyannamenizde, “Arab’ın Arap olmayana, Arap olmayanın Arab’a bir üstünlüğü yoktur… Tüm kan davalarını kaldırdım” buyururken, Ümmetiniz, kavmiyetçiliğe ve tekrar töre vahşetine döndü! Afganistan, Irak, Lübnan, Suriye vs. ülkelerde ümmetiniz makam ve mallar uğruna ve ırkçılık adına birbirini acımasızca öldürüyor Ya Resulallah! Veda Hutbeniz’de mübarek ayaklarınızın altına aldığınız faizi, Ümmetiniz, devletlerinde başlarının üstüne aldılar! Camilerin avluları bile banka reklamlı oturaklarla doldu. Bankalar ve tefeciler Ümmetinizin mallarını yağmalamaya ve yuvalarını yıkmaya devam ediyor Ya Resulallah! Aile ahlakınızı terk edeli, cahil erkekler, kuvvetine güvenerek evlerde hanımlarına ve çocuklarına karşı kral olurken, bazı evlerde de feminist kadınlarımız erkeklerin kıblesi oldu.

Kur’an-ı Kerim ve Sünnetinizin adalet ve hukuk ilkeleri yerine, ölçümüzün kraliçeleri oldular. Bu yüzden ümmetinizde boşanmalar arttı. Huzursuz ailelerimiz duanıza muhtaç Ya Resulallah! Sizsiz; anasız ve çobansız yetimler olduk Ya Resulallah!. Emperyalist-Siyonist çakal ve kurtların sofrasında onurumuz, namusumuz ve coğrafyamız pay edildi! Ölüm gelmeden uyanmamız ve tövbe etmemiz için dua eder misiniz Ya Resulallah! Size, himayenize ve getirdiğiniz ilahi mesajlara o kadar muhtacız ki! Tüm insanlık tebliğinize, davetinize ve uyarılarınıza dünden daha çok muhtaç Ya Resulallah!. Şikayet ve üzüntülerimi arz ettikten sonra müjdelerimizi de iletmek istiyorum Ya Resulallah!; Ümmetin, Atalarının izini bırakıyorlar elhamdulillah.! Artık Sana itirazsız bir şekilde sonsuza dek yeniden biat ediyoruz! Ve sadece Senin İzindeyiz Ya Resulallah! Tam yüz yıl süren bu dondurucu küfür, şirk ve zulüm karanlığından sonra yeniden uyanmaya başlayan, evinizin önüne gelen ve buraya gelmek için yanıp tutuşan milyonlarca genç ve ihtiyar Ümmetinizin Size selamlarını getirdik Ya Resulallah! Gece teheccüd namazına bile kalkan, gündüzleri haftalık oruçlarını tutan, dilinden baldan tatlı zikrullahı bırakmayan, Sizi anmaya aşkla devam eden ve kavgadan uzak, ilimle donanmış yeni bir neslin müjdesiyle huzurunuza geliyoruz Ya Resulallah! Yüz yıldır Siyonistlerin içimizdeki uşakları hain mason ve çeteleri tarafından hayattan kovulan Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’in ve Sizin hayatınızı anlatan Siyer dersinin tüm okullarda okutulmaya başlandığı yeni bir döneme girdik Ya Resulallah! Karanlık gecelerin nurlu sabahının İslam Nizamının hakimiyetiyle bir an önce doğması için duanızı ve günahlardan kurtulmamız için de şefaatinizi bizden esirgemeyiniz Ya Resulallah!.. Sizi çok seviyoruz, Sizi çok özlüyoruz ve Sizi acilen bekliyoruz! Çünkü Sensizlik canımıza tak etti Ya Resulallah! Size sonsuz Selam, Salat (saygı) olsun. Bu gece “Eşsiz Önderimiz Hz. Muhammed (s.a)Efendimizin Kutlu ve Mutlu Doğum” gününü fert, toplum ve devlet olarak andıkları için tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Allah razı olsun. Selam, sevgi, dua ve kalbi tebriklerimle.