Sunucu Ece Erken’in eşi ve Beşiktaş kulübü eski yöneticilerinden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde ortağı olduğu İstanbul Bakırköy'deki balık restoranında silahlı saldırıya uğramış, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

GÖZALTI SÜRESİNİN UZATILMASI TALEBİ

Cinayetin ardından zanlıların yakalanması için çalışma yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, olaya karıştığı belirlenen 11 kişiyi gözaltına almış, gözaltı süreleri biten 11 şüpheli için geçtiğimiz pazartesi günü 4 gün ek gözaltı süresi daha verilmişti.

Ek gözaltı sürelerinin tamamlanmasının üzerine şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından yeniden ek gözaltı süresi için Bakırköy Adalet Sarayı’na sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

İddiaya göre olay Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde meydana geldi. Cümbüş Sokak’ta bir balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonrası olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edilirken sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul Barosu’na kayıtlı olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Kültür Hukuk Bürosu'nun yönetici ortağıydı. İstanbul Yeşilköy'de bulunan Kültür Hukuk Bürosu, idare hukuku, gayrimenkul hukuku ve ceza hukuku alanında çok sayıda davaya bakıyor. İki çocuk babası olan Mahmutyazıcıoğlu, sunucu Ece Erken'le evliydi.