Daha genç ve güzel gözükmeyen isteyen ünlü ve zenginlerin, çocuk kanı ve derisi kullanması ve bunu apaçık bir şekilde itiraf etmesi infiale neden olurken, herhangi bir kuruluştan da bir tepki gelmemesi şaşkınlıkla karşılanmaya devam ediyor.

TELEVİZYON EKRANLARINDA İTİRAF ETTİ

Geçtiğimiz yıllarda bir televizyon programına katılan Hollywood'un tanınmış simalarından Sandra Bullock'a genç görünmesinin sırrı soruldu. Bullock, genç görünmesinin sırrının 'çocuk derisi'ni kendisine enjekte ettirmesiyle açıkladı. Bullock'un uyguladığı Epidermal Büyüme Faktörü (EGF) serumu bugün halen daha tüm dünyada tartışma konusu. Programı sunan sunucu da bu derilerin sünnet olan Koreli çocukların derileri olduğunu söyledi ama sektörün sadece sünnet olan çocuklar üzerinden dönmediği ve talebi karşılayamayacağı belirtildi.

'SÜNNET OLAN ÇOCUKLARIN DERİSİ' DENEREK MASUMLAŞTIRILIYOR

Bullock'un bahsettiği 'çocuk derisi' enjekte ettirme operasyonun sadece 'sünnet olan Koreli çocuklardan' elde edilmediği mülteci çocukların da tüm organlarından ve derisinden de üretildiği öne sürülüyor. Sünnet olan çocukların derisi, uygulamayı masum göstermek için söylendiği belirtildi. Aynı şekilde çocuk kanından üretildiği belirtilen Adrenochrom'un da genç ve güzel kalmak isteyen ünlü ve zenginlere enjekte edildiği biliniyor. Söz konusu yöntemin seansının 650 dolar olduğu belirtiliyor.

HaberVakti