Türk futbolunun gündeminden düşmeyen hakem tartışmaları liglerin başlamasıyla yeniden alevlendi. Beşiktaş'ın Alanyaspor maçındaki yönetimini beğenmediği hakeme göstermesi konuşulmaya devam ediyor.

Ahmet Nur Çebi

'BİR DAHA MAÇLARIMIZA İSTEMİYORUZ'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'in 2. haftasında, 3-3 biten Beşiktaş-Alanyaspor karşılaşmasının ardından hakem Yasin Kol'u bir daha maçlarına istemediğini söyledi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi

BÜYÜKEKŞİ: KARŞILIĞI BİZDE YOK

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise düzenlediği basın toplantısında elini masaya vurarak, "Hakem atamalarını algoritma yapıyor. 'O hakemi istemiyorum, bu hakemi istemiyorum' sözlerinin karşılığı bizde yok" dedi.

'PAZARA GİDERKEN ÇARŞI'DAN OLMAYIN'

Şarkıcı Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Büyükekşi'ye tepki gösterdi. Sandal, "Sayın Mehmet Büyükekşi, Hem bulunduğunuz mevki açısından hem de temsil ettiğiniz kurumun haysiyeti ve tarafsızlığına istinaden konuşurken üslubunuza dikkat etmenizi temenni ederim. Elinizi kolunuzu salladığınız takım ve 25 milyonluk taraftar grubu, yüreğiyle Türkiye'nin en büyük şerefli, haysiyetli ve onurlu grubudur. Siz siz olun pazara giderken ÇARŞI'dan olmayın. Beşiktaş ile alakalı cümleler kurarken elinize kolunuza hakim olup tarafsızlığınızı korumanız dileklerimle." ifadelerini kullandı.