Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, faturasını ödemediği için evinin elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleşme numarasını öğrenirse elektrik faturasını yatıracağını açıkladı.

Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'yi karanlığa sürüklemek için bir sivil itaatsizlik başlattığını ifade eden Sayan şunları söyledi:

Sözleşme numarasını öğrenebilirsem Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturasını yatıracağım. Türkiye huzursuz olmasın. Bunu gündemden düşürelim.

"SİVİL İTAATSİZLİK YAPIYOR"

Siyasetin bu kadar ayağa düşmesi, böyle küçük şeylerle uğraşması gerçekten ülkemiz adına üzüntü verici. Ne yapmaya çalıştığını anlamış değiliz. Kendisini Gandi'ye benzetiyor. Oysa Gandi, şiddeti sonlandırmak için sivil itaatsizlik yapıyordu. Kılıçdaroğlu ise şiddeti körüklemek, milleti şiddete çağırmak için sivil itaatsizlik yapıyor. Bir devler adamı için üzüntü verici bir durum.

"KILIÇDAROĞLU'NUN FATURASINI YATIRACAĞIM"

Farz edin ki Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı ve bütün vatandaşlar inat etti elektrik faturasını ödemediler. Ne olacak bu ülkenin hali ve ekonomisi? Mansur Yavaş'ın başlattığı askıda fatura vardı. Benim de ikinci ikametim Ankara'da ve ben de askıda faturaya destek olacağım. Kılıçdaroğlu'nun faturasını yatıracağım