Organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla kırmızı bültenle aranan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) bulunan Sedat Peker, BAE'nin açıklama yasağı nedeniyle basın danışmanı Emre Olur'un Twitter hesabından yeni paylaşımlar yaptı.

Peker, iş insanı Orhan Adıbelli'nin eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu ve AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar'ın iş ortağı olduğu belirtilen Murat Boyracı tarafından öldürtüldüğünü iddia etmişti.

Kendisini Tolga Ağar'la tanıştıran kişinin Mustafa Karlıdağ olduğunu söyleyen Peker, "Tolga Ağar’la beni tanıştıran Mustafa Karlıdağ isminde eski bir tanıdığım. Bu arkadaşın oğlunun sünnet düğününde de bulunmuştum. Ben, Tolga Ağar, Mustafa Karlıdağ çok oturup sohbet ettik" ifadelerini kullandı.

Karlıdağ'ın Orhan Adıbelli'nin öldürülmesi için görüşmeler yaptığını öne süren Sedat Peker, "Murat Boyracı’nın galiba Zorlu’da evi vardı. Mustafa Karlıdağ ile beraber orda buluşuyorlardı. Orhan Adıbelli’yi öldürtmek için 2-3 tane mafya grubu ile Mustafa Karlıdağ ayrı ayrı görüştü. Galerici kiralık katil ararsa cinayette böyle patlar" dedi.

Sedat Peker, Mustafa Karlıdağ'la olan bir fotoğrafını da "Mehmet Ağar'la aramız açılıp Mustafa Karlıdağ beni satmadan önce oğlunun sünnet düğününde çekildiğimiz fotoğraf (Mustafa, üzgünüm ama sen de müebbet hapis alacaksın!)" notuyla paylaştı.