Güncel teknoloji olanakları kullanması, profesyonel ekibiyle güven vermektedir. Şehirler arası ya da ülkeler arası ihtiyaç duyduğunuz taşıma çalışmalarınız özenle yapılarak tam zamanında teslim edilmektedir. 

Şehirlerarası Nakliyat Hizmet Özellikleri

Şehirlerarası evden eve nakli işlerinizi güvenle teslim edebileceğiniz firmaları araştırarak bulmanız gerekmektedir. www.evdemanakliyat.com.tr/ güvencesiyle eşyalarınız güvenle adresten alınarak yeni adresine taşınacaktır. Şehirler arası nakliyat çalışmaları özen gerektirmektedir. Firma uzmanları tarafından en iyi şekilde paketlenen eşyalarınız darbelere karşı korunarak yeni adresine teslim edilmektedir.

Eşyalarınız firma güvencesine ilaveten sigortalı olarak taşınmaktadır. Evdema firması, çeyrek asrı aşan sektör tecrübesi ve hizmet güvencesiyle varlık sürdürmektedir.

Şehirlerarası nakliye hizmeti özellikleri arasında;

Eşyalarınızın sigortalı ve güvende olması,
Profesyonel hizmet alarak her eşya için uygun taşıma ve paketleme ayrıcalığı,
Depolama ve bekleme sürecinde maksimum koruma,
Zaman sınırsız dijital takip sistemi güvencesi bulunmaktadır.
Firma ekibi yılların tecrübesiyle özenle çalışmaktadır. Taşıma araçları güncel teknoloji uyumlu ve her eşya için özel donanımlı bölmeleri bulunmaktadır. Hiçbir şekilde eşyalarınızı sarsılmaz, darbelerden korunarak yeni yerine ulaştırılır.

Şehirler & Ülkelerarası Nakliye Türleri

Nakliye hizmetleri arasında evden eve, şehirlerarası taşıma, fabrika ve fuar taşımaları bulunmaktadır. İşe göre araç ve uzman desteğiyle her türlü taşıma çalışmalarınız titizlikle devam etmektedir. Nakliye türleri;

Evden eve taşıma, işyeri, ofis ve fabrika taşıma,

Akıllı tekstil taşımacılığı,

Güvenli, Piyano & Çelik kasa taşımacılığı,

En uygun paketleme ve depolama,

Asansörlü evden eve taşıma,

Parça eşya (Parsiyel) taşıma güvencesi,

Fuar taşımacılığı,

Karayolu ve Denizyolu taşımacılığı ve uluslararası eşya taşımacılığı hizmetleri olarak tanımlanabilmektedir.

Şehirlerarası nakliye firmaları arasında güven daima öne çıkmaktadır. Geçici süreli eşya depolama ihtiyaçlarınızda güvenle saklanarak tam zamanında tarafınıza teslim edilmektedir.

Taşınması gereken ürüne göre paketleme ve taşıma işlemi yapılmaktadır. 7/24 erişim sağlayabilir hizmet alabilirsiniz. Tüm iklim koşullarına göre duyarlı olarak eşyalarınızın taşınarak yerine ulaştırılacağından emin olabilirsiniz.

Evden Eve Taşıma Sisteminde Fiyatlandırma

Evden eve eşya taşıma işlemleri ön protokol yapılarak sürdürülmektedir. İşin uzmanı öncelikle eşyayı yerinde tespit ederek fiyatlandırma yapmaktadır. Ardından yapılacak değerlendirme sonucunda fiyatlandırma yapılarak taşıma sözleşmesi gerçekleştirilmektedir.

www.evdemanakliyat.com.tr/ güvencesiyle eşyalarınız taşınarak yeni yerlerini bulacaktır. Uygun fiyata firma güvencesiyle yapılacak taşıma hizmetinizden memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. 

Hassas eşyalarınız, piyano ve para kasalarınız özenle yerinden alınarak yeni yerine ulaşmaktadır. Depolama alanları 7/24 güvenlik kameralarıyla izlenerek güvende olması sağlanmaktadır. Şehirlerarası evden eve nakliyat avantajları arasında sigortalama güvencesi bulunmaktadır.

Ayrıca küften nemden korunarak yerinden alındığı özenle saklanmaktadır. Devamlı bakım onarımı yapılan araç filosu ve tecrübeli ekip sayesinde güvenle eşyalarınız taşınmaktadır. Firma güvencesi ve sektör tecrübesi bulunan Evdema Nakliyat güven taşımaktadır.