Beşiktaş'ın daha sezon bitmeden sürpriz bir transfer için girişimlere başladığı ortaya çıktı. Trabzonspor'da başarısız bir dönem geçiren Yusuf Yazıcı ile görüşmelerde bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş, milli futbolcuyu Beşiktaş'a gelmeye razı etti. Tecrübeli hocanın ısrarı karşısında ikna olan Yusuf Yazıcı'nın tek talibi olan CSKA Moskova'ya gitmekten vazgeçtiği ve önümüzdeki sezon siyah-beyazlı formayı giymeye hazırlandığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ, YUSUF YAZICI İÇİN İKİ AYRI TEKLİF SUNDU

Süper Lig'in en centilmen takımı Trabzonspor Süper Lig'in en centilmen takımı Trabzonspor

Şenol Güneş, Yusuf Yazıcı'yla yaptığı olumlu görüşmelerin ardından topu yönetime atarken, siyah-beyazlı yöneticilerin Yusuf'un bonservisini elinde bulunduran Lille'le görüşme halinde olduğu ve Fransız ekibine iki ayrı teklif yaptığı ortaya çıktı.

LİLLE CEPHESİ İKİ TEKLİFİ DE BEĞENMEDİ

Siyah-Beyazlıların, Lille kulübüne ilk teklifi; 1 milyon Euro bir yıllık kiralama bedeli ve 6 milyon Euro bonservis opsiyonu şeklinde olurken, ikinci teklifte 4,5 milyon Euro'ya yıldız oyuncunun direk bonservisi istendi.

LİLLE, BONSERVİSİYLE VERMEK İSTİYOR

Beşiktaş'ın yaptığı 4,5 milyon Euro'luk bonservis teklifinin reddedildiği ancak Fransız ekibinin sezon sonunda Yusuf'un sözleşmesi biteceği için kiralama teklifine de sıcak bakmadığı belirtildi. Lille cephesi, Beşiktaş'ın bonservis teklifini yükseltmesini beklerken ve aynı zamanda CSKA Moskova ile de görüşme halinde.