Kuaförlük alanında çalışmalarda bulunan pek çok işletme bulunuyor. Küçük yaşlarda sektörde faaliyetlere başlayan ve kendisini geliştiren Kuaför Sercan Taştan, “Sektörde başarılı yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bugüne kadar doğru adımlar attık, bundan sonra da ses getiren adımlar atacağımızı düşünüyorum.” ifadelerinde bulundu. 

İstanbul ve Ankara’da şubeleri bulunan kuaför salonuyla kuaförlük hizmetlerinde bulunan Sercan Taştan, ünlülerin saç tasarımlarına da imza atıyor. Sektörde dikkat çeken çalışmalarda bulunduklarının altını çizen Taştan, yenilikçi projelerle sektöre dinamizm katmaya devam edeceklerini belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarında bu hususa vurguda bulunan Taştan, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Kuaförlük esasen bir sanattır. Bu sanatın araçları ise yaratıcılık ve özgünlüktür. Uzun yıllardır sektörde çalışmalarda bulunan bir kişi olarak bu alanda başarı için yenilikçi çalışmalar yapılması gerektiğini söyleyebilirim. Biz de uzman kadromuzla başarılı hizmetimizi hem Türkiye’de hem de Avrupa’da müşterilerle buluşturmaya devam ediyoruz.”

Şubeleşmeye Devam Ediyoruz

Küçük yaşlardan beri kuaförlük mesleğine ilgi duyduğunu, bir süre sonra ilgisini profesyonelleştirmek istediğini belirten Sercan Taştan, şu anda Ankara, İstanbul ve Avrupa’da çeşitli şubelere sahip kuaför salonunun sahibi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Taştan, “Ankara ve İstanbul’un yanı sıra İzmir’de de şubemizi açacağız. Şubeleşmek, yenilikçi ve kaliteli hizmetimizi geniş bir kitleye sunmak için önemli bir araç. Bu nedenle Türkiye’nin farklı bölgelerinde de şube açmak istediğimizi rahatlıkla söyleyebilirim.” ifadelerinde bulundu. 

Geniş Bir Hizmet Ağına Sahibiz

Genç ve uzman bir ekibe sahip olduklarını belirten Sercan Taştan, sektörün nabzını tutan bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerde bulunduklarını ifade etti. “Bizim için önemli olan kaliteli hizmettir. Müşteri memnuniyeti ise kaliteli hizmetin doğal sonucudur. Müşterilerimizin taleplerini alıyor ve bu taleplere uygun bir hizmet anlayışı geliştirerek uygulamalarımızı başarılı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sahip olduğumuz şubelerde pek çok insana istihdam sağlıyoruz. Bu nedenle şubeleşmek bizim için gerçekten çok önemli. Amacımız, yenilikçi hizmet anlayışımız ve uzman ekibimizle birlikte hizmetimizi geniş bir kesime sunmak ve insanların hizmetimizden yararlanmasını sağlamak. Bu noktada dijitalin gücünden de yararlanıyor, dijital dünyada varlık gösterebilmek için çalışmalara devam ediyoruz.”