Şevki Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhuriyetin ilk yıllarında idareyi sil baştan kurarken geçmişe ait olan bütün değerleri yok etmeyi kendine görev edindiğini belirtti. Yılmaz, bütün amaçlarının İslami olanı yok etmek olduğunu ve yerine getirilen her şeyin de Gayri islami oluğunun altını çizdi.

İşte Şevki Yılmaz'ın o konuşması...

CHP BİR PARTİ DEĞİL ZİHNİYETTİR, TÜRKİYEYİ  İŞGAL ZİHNİYETİDİR

"CHP bir parti değildir, işgal zihniyetidir. Türkiye'yi dış güçler adına işgal eden zihniyetin adıdır. Medeniyetimizi tarumar etti CHP.

Rektör ne demektir? Medreselerimiz kapatıldı, yerine üniversitelerimiz kuruldu. Peki ne demek rektör? Rektör 'şehir papazı' demektir. Batıdan geldiği için önemli değil(!)

Dekan ne demektir? Dekan da 'köy papazı' demek. Bunları yaparsanız çağdaşsınız, yapmazsak değiliz öyle mi?

Her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim. Gençlik uyanana kadar konuşacağım, hakimlerin, savcıların giydiği, avukatların giydiği cübbe ne cübbesidir? Papaz cübbesi giyiyor bizim adalet mensuplarımız.

BUNLAR MİLLETİN CÜBBESİNE KARŞILAR

Üniveriste talebelerine mezuniyette giydirilen cübbeler ne cübbesidir? Bütün bunlar Kardinal cübbesidir. Üniversitede talebelerin mezuniyette havaya attıkları şapka da Kardinal şapkasıdır. Yani papaz şapkası, papaz cübbesi...

CÜBBELİLERE YEMEK VERDİĞİ İÇİN ERBAKAN'A DARBE YAPILDI!

Merhum Erbakan, başbakanlığı döneminde 'cübbelilere yemek verdi' diye aylarca konuşuldu. 28 Şubat'ın bir sebebi de bu davet sayıldı. 

Ama Papaz cübbesini Kardinal cübbesini üniversitelerimizde, mahkemelerimizde resmi kıyafet haline getiren de CHP'dir. 'Cehenneme Hazırlama Partisi' işi gücü milleti cehenneme hazırlamak, ahiretle savaşmak!

Ne dedik geçen haftaki yazımızda, Çamuriyet Hap Partisi! Bunlar halk partisi değil. Halk partisi biziz, Cumhuriyet Halk Partisi biziz; Cumhur İttifakı, Cumhur'u temsil ediyor. Sizin nereniz Cumhuriyet? 

ERDOĞAN KARDEŞİMİZE ÇAMUR ATMAKTALAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kardeşimize çamur attılar. Dikta rejimi kurduğunu iddia ettiler. Cumhuriyet tarihinde ilk kez  partili cumhurbaşkanı olunduğunu ve bunu Erdoğan'ın yaptığını iddia ettiler.

Mustafa Kemal'de cumhurbaşkanıyken partisinin başkanıydı, İnönü'de parti başkanıyken cumhurbaşkanıydı. Yanılıyorsam eğer bana söylesinler; İnönü döneminde kim CHP Genel Başkanıydı?

BELEDİYELERİ GÖRÜYORSUNUZ!

Cesur Hırsızlar Partisi, işi gücü bu! İşte belediyelere geldiler ne yapmaktalar? Hizmete hizmet katmaları gerekirken ne yapmaktalar? İş yapmama açılışları, Temel atmama törenleri, hizmetleri durdurma töreni yapmaktalar. Yemeye ve hortumlamaya başlayacaklar. Milletimizi kandırdılar ama hata bizde. Az çalışıyoruz. AK Parti'deki AKP'liler rehavetteler. Teşkilatlar Ashab-ı Kehf uykusuna daldılar, ne oldum delisi oldular, teşkilatlar yahu kendinize gelin, şu CHP sokağa çıkamaz. Allahtan korkun...

ALLAH İLE YAPTIĞIMIZ AKDİ RAFA KALDIRAN CHP'DİR!

Allah(cc) ile yaptığımız İslam sözleşmesi'ni rafa kaldıran CHP'dir.

Bakın Bakara 27. ayette Allah bize ne buyurmuş: 'Daha sonra Allah'a verdikleri ahitlerini bozdular.'

Allah ile yaptıkları ahde göre yaşayacaklarına mümünler söz verdi. Bu sözleşmeyi kim bozdu? Kanuni değişikliklerle ve devrimlerle CHP'nin İttihat-Terakki çeteleri bozdu. Düşünebiliyor musunuz?"