Her Salı akşamı Akit TV'de izleyiciyle buluşan Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, yine gündem belirleyecek açıklamalarda bulundu.

Programın ilk bölümünde Türkiye'nin yeni enerji hamlelerini, Erdoğan-Putin görüşmesini ve milli savunma sistemlerini değerlendiren Yılmaz, "Devletlerin siyasetinde düşman Olmaz. Dün stratejik ortağımız olanlar bugün karşımızda terör örgütleri adı altında bizimle savaşıyor. Dün düşman olanlar, bugün ortağımız olabiliyor. Önemli olan Devlet-i âlinin çıkarlarıdır. Ve Müslümanların birlik ve beraberliğidir.." dedi..



"HOLDİNGLERDEN HESAP SORULMALI"

Çiftlikbank dolandırıcılığının PKK teröründen farksız olduğunu ifade eden Şevki Yılmaz, Faizbank soygununa dikkat çekerek yurtdışındaki gurbetçilerimizi yıllar önce dolandıran holdinglerden hesap sorulmasına yönelik yetkililere çağrıda bulundu.

İşte o ifadeler: Ülkemizin en büyük baş belalarından birisi şüphesiz faizlere doymayan bankalardır. Bu tehdit Terör kadar büyük ve acildir! Faiz lobilerinin en büyük destekcileri ve onları kendi mallarıyla besleyip büyütenler ise maalesef yine müslümanlardır! Ne zaman akıllanıp İslama döneceğiz?

Milletin malını kendi çiftiliği zanneden dolandırıcılar mutlaka en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Unutulmamalıdır ki, Bugün Çiftlik Bank rezaleti ne ise, Jet, İhlas vb. holdinglerin rezaleti de aynıdır ve sorumlulardan hesabı daha fazla geciktirilmeden mutlaka sorulmalıdır!



EN BÜYÜK SORUMLULUK DİYANET'İN!

Haber Vakti olarak, İKDAM Eğitim Derneği ve Uluslararası Öncü Eğitimciler Derneği tarafından Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle düzenlenen “Gençlik ve İnanç” konulu çalıştayın raporunu dikkate alarak gençlerin deizme yöneldiğini gündeme getirmiştik.

Şevki Yılmaz ise Milli Diriliş programının son bölümünde bu konulara yer vererek tavsiyelerde bulundu. Yaşananları Kur'ansız Müslümanlığın bir sonucu olarak gören Yılmaz, fetva tartışmalarını kanser hastasına baş ağrısı sormaya benzeterek "Dininizi tam manasıyla kaynağından öğrenmezseniz yaşadığınızı din zannedersiniz. Bu konuda en büyük görev ve sorumluluk Diyanet İşleri Başkanlığı'nındır. Gençlerimiz asla ihmal edilmemelidir! Kur'anî kanun ve kuralların geçerli olmadığı toplumlar ahlâkî değerlerden uzaklaşır." dedi..

İşte gençliğin geleceğine dair önemli uyarılar..