İlahiyatçı-yazar Şevki Yılmaz bugün  kaleme aldığı yazısında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terör örgütü PKK'nın arkasında hangi güç var? Terör örgütünün yöneticileri Ermeni mi? Teröristlere nasıl bir ceza verilmeli? İdam cezası neden önemli? İslam'da terörün cezası nedir?

İşte Yılmaz'ın 'idam' talebini yinelediği o yazısı:

Mukaddesatımızın ve ülkemizin düşmanlarının içimizdeki aldatılmış piyonları hainler; hala asker, polis evlatlarımızı ve Sivil vatandaşlarımızı Şehid ederek analarımızı ağlatmaya devam ediyor!

Bin yıl ırklarını dillerini ve dinlerini sorunsuz yaşadıkları Ermeni vatandaşlarımızı kandırarak Osmanlı’ya ayaklandırtan Siyonistlerle Emperyalistler hiç pes etmedi. Aynı oyunlarına devam ediyorlar!

Van merkezli Ermeni Devleti kurma hayaliyle Doğu Vilayetlerimizde çoluk, çocuk kadın, erkek, genç, ihtiyar ayırmadan toplu Müslüman katliamına giriştiler! Çoğunluğunun Müslüman Kürtlerin oluşturduğu on binlerce Müslümanı katlederek toplu mezarlara gömdüler!

Bazı aldatılmış Ermeniler, vatandaşı oldukları Osmanlı Devleti’ne silahla ayaklanınca Kürt kardeşlerim Türk kardeşleriyle el ele vererek Ermeni çetelerini kökten yok etti. İmanlarının gereği silahsız savunmasız hiçbir Ermeni vatandaşımıza dokunmadılar! Kendi istekleriyle Avrupa ve Amerika’ya göç etmelerine izin verdiler!

Aradan bir asır geçmesine rağmen Müslüman Kürtlerin torunlarından dedelerinin intikamını almak ve yeniden Van merkezli Ermenistan’ı ilan etmek için sözde Kürdistan yalanlarıyla PKK KHKP vs. terör örgütlerini kurdurttular! Ama asıl nihai hedef, Güney Doğu Bölgemizi, Suriye ile Irak ve Mukaddes Beldelerle beraber İsrail’e işgal ettirmek!

Başta bebek katili cani APO olmak üzere yöneticilerinin çoğunun Ermeni olduğu bu örgütlerin siyasi ayağı HDP ’de sözde Kürt halklarının hakkını savunma yalanıyla kurdurulmuş bir Ermeni organizasyonudur! Ve hepsi Siyonist İsrail’le, Haçlı Roma’nın kontrolünde taşeron örgütlerdir!

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!