Rize Eski Milletvekili, İlahiyatçı-Yazar Şevki Yılmaz gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulunduğu her salı 21.00'da Akit TV'de yayınlanan Milli Diirliş programında İran'da yaşanan sokak hareketleri, Bylock davası, AK Parti içerisindeki fitneler hakkında konuştu.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Ak partisi içinde bugüne kadar hizmet etmiş tüm kardeşlerimiz değerlidir. Niyet okuyarak, fal bakarak parti içinde fitneye sebep olmaktan kaçınılmalı ve bu kardeşlerimize saygısızca ifadeler kullanmaktan itina edilmelidir. Unutmayalım ki, Hep birlikte ve beraber olursak güçlüyüz!

Ak partisi milli bir partidir. Davası İslâm ve Mazlumların davasıdır! Bu hareket kimsenin iktidar davası olmaz ve olmamalıdır! Ancak kalbinde Türkiye sevdası olanlar kendi iktidarları için değil devletin ve Müslümanların yükselmesi için çalışırlar.Ateşe Benzin değil su olmak gerekir!

İran, yıllardır ABD ve Israil ile kolkola, mazlum müslüman coğrafyaya yaptığı zulümlerin bedelini ödemekte, ektiğini biçmektedir. Her türlü haksızlık ve yolsuzluğun müsebbibi, Halkına zulmeden mollaların ülkesi konumuna gelmiştir. Aklını başına almazsa büyük yıkım kaçınılmazdır!

İran acilen hiç bir müslüman ülkeye saldırmayacağını, işgal ettiği islam coğrafyalarından derhal çekileceğini ilan etmeli, Müslüman ülkeleri yanına çekmeyi başarmalıdır! Müslümandan başka düşmanı olmayan iran hükümeti, erken seçime gidip, halkın isteğine boyun eğmelidir!