14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi öncesinde 'Reis Kapatan'la yola devam inşAllah' adlı makalesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklayan ve okurlarını Erdoğan'a destek vermeye davet eden Şevki Yılmaz''Büyük Final’e nasıl hazırlanmalıyız?'' adlı makalesinde de çağrısını yineledi.

 Kılıçdaroğlu'nun önde bitirdiği ABD, İsrail ve İngiltere’den gelen oyların manidar olduğunu belirten Yılmaz, "Vatansever her kesimin ve herkesin ibret, ders ve tedbir alacağı bir seçim yaşadık." dedi.

Ünlü avukat Faruk Keleştimur'dan Van Belediyesi hakkında açıklama Ünlü avukat Faruk Keleştimur'dan Van Belediyesi hakkında açıklama

AK Parti iktidarındaki bazı yanılsamaların çözülmesi yönünde tavsiyelerde bulunan Yılmaz, "6284 ve İstanbul Sözleşmesi konusunda Ak iktidarımızda sanki iki başlılık varmış görüntüsü acilen çözülmelidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rehavete karşı yaptığı uyarıya dikkat çeken Yılmaz, "Ömrünü; vatanımıza, milletimize, din ve devletimize adadığına şahid olduğumuz Tayyib Reisimizi dünya kurtlar sofrasına terk etmememiz için haykırıyoruz! Ve uyarıyoruz! Bizi “Nasılsa reis kazanır!” rehavetine sokup sandıklara bütün ekipleriyle hakim olup, mazbata sahtekarlıklarıyla seçimi almayı planlıyorlar!" uyarısıyla seçmenlere seçlendi.

Söz konusu yazının tamamını okumak için...