Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu, ilahiyatçı-yazar Şevki Yılmaz'ın gündemi yorumladığı Akit TV'nin en çok izlenen programı Milli Diriliş'te 6284 sayısılı aileyi koruma kanunu ele alındı.

AVRUPA'YI GEÇME YARIŞINA GİRDİK

Allah'a, peygambere ve Kur'an'a güvenmek lazım diyen Yılmaz, ''Hakları akıl tespit edemez, hak tespit eder. Kadına şahit gerekmezmiş. Şahitsiz yargılama olur mu? Bu kafayla gidilirse yakında erkekleri koruma kanunu çıkarmak zorunda kalacağız. Avrupa'da bile böyle bir kanun yok. Biz Avrupa'yı geçme yarışına girdik. Zulümdür... Allah zalimi sevmez. İslam hukukundan başka ortaya koyduğunuz tüm fikirler, zulümdür.'' dedi.

BU YASALAR DERHAL DEĞİŞTİRİLMELİ

'Kadın ve erkek birbirinden ayrılmaz parçadır' diyen Yılmaz, ''Şimdi devletleri yıkma yolu yerine, devleti işgalden önce aileleri işgal planına alet olanlar Allah'a hesap veremezler. Bu yasalar derhal değiştirilmeli. Nasıl bir kadın şahit olmadan kocasını şikayet edebilir? Haçlı seferleriyle yıkamadıkları Anadolu insanını evde yıkma planıdır. Bu yasa çıktıktan sonra öldürülen kadın sayısı azaldı mı? Hayır.. Avrupalılar'ın yasaları bize uymaz. Anadolu insanına cinnet getirtir. Bu yasaları çıkaracağınıza evlilik eğitimi verin topluma. İnsanlar evlilikten soğudu. '' açıklamasında bulundu.