Yayınlandığı günden itibaren dikkatleri üzerine çeken sıradışı, farklı isimlerin program yorumcusu olduğu ve Genel Koordinatörümüz Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu Akit TV'nin ilgiyle izlenen programı Kürsü'de çarpıcı açıklamalarda bulunan Şevki Yılmaz, Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşelim' çağrısına ''ÖNCE TEVBE ET!'' diyerek karşılık verdi ve ardından AK Parti'ye bir çağrıda bulundu.

'AK PARTİ SEÇMENİYLE KUCAKLAŞMALI'

Yılmaz: ''Kılıçdaroğlu helalleşme oyunuyla 2023 planlarını devreye sokarken, Ak Parti'de küsen, darılan seçmenle barışmalı ve kucaklaşmalı!'' diyerek, 'Erdoğan'ın dostlarını azaltmayın, küstürmeyin arttırın' ifadelerini kullanan Yılmaz, ''AK Parti seçmeniyle kucaklaşmalı. Nafaka mağdurlarının, genç yaşta evlilik mağdurlarının, KHK mağdurlarının, Sivas mağdurlarının,  28 Şubat mağdurlarının ve  haksız yere mağdur edilen EYT'lilerin mağduriyetlerinin giderilmesi gerek. FETÖ'zedeleri FETÖ'zadelerden ayırmamız gerekiyor. Kucaklaşmanın sağlanması lazım. Abdurrahman Dilipak'a açılan davalardan da bir an önce vazgeçilmeli.'' ifadelerini kullandı.

'KILIÇDAROĞLU SAMİMİ DEĞİL'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helaleşme' açıklamasını samimi bulmadığını belirten Yılmaz, 'Helaleşmeden önce işledikleri için bu milletten af dilemeleri ve tövbe etmeleri gerekmektedir' ifadelerini kullandı.

17 Kasım tarihli Kürsü programının tamamı: