İlahiyatçı-hatip Şevki Yılmaz, eğitim sistemimizin materyalist anlayıştan yavaş da olsa kurtulduğunu belirterek "Hak ve adaletten asla taviz vermeyecek ve öz ana ve babasına bile torpil yapmayacak adil ve Hakk’ı üstün tutacak nesiller yetiştireme yönelik değerler eğitimini yaygınlaştırmaya başladık elhamdülillah." dedi.

Eğitim sisteminin başıca mevzularından biri olan üniversiteye giriş sınavına değinerek talebeler için çileye dönüşen bu sınavın kaldırılması ve talebelerin eğitimlerinin kabiliyetine göre yönlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Yazılarının sonunda Osmanlıcanın özgürlüğü için temennilerde bulunan, dua eden Yılmaz; "Eşsiz İslam Medeniyetimizi ve Kahraman Ecdadımızı tanımak için Osmanlıca alfabesini nesillerimize öğretmeliyiz!" diyerek tarihi ve milli şuur konusunda Osmanlıcanın ne denli önemli olduğunu vurguladı.

İşte Yılmaz'ın söz konusu yazısının tamamı:

Yeni öğretim yılına ‘’Bismillah’’ diyerek başlıyoruz İnşAllah!  Ana Yasamız ve Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’in ilk emri ve Ayet-i Kerimesi “OKU’’ dur!

İslam’ın, şeytana ve şeytani düzenlere ve her türlü cehalete attığı ilk OK, ‘’İKRA’’: ‘’OKU’’dur!  

Peki nasıl okuyalım Ya Rabb’i?

‘’RABB’in Alllah’ın ADIYLA  OKU!” (Alak Suresi)

İşte bu Emri İlahi’yi terk edeli ve devrimlerle devre dışı bırakılan İslam Medeniyetimizin değerlerini yasaklayalı; okullarımızdan beklenen ‘çoğunlukta’ ‘’Asım’ın Nesli”ni maalesef yetiştiremiyoruz!

İşgalci emperyalist ülkelerin okullarında kanlı tarihiyle övünen Mao, Lenin ve Herzl gibi zalim atalarıyla gurur duyan nesiller yetişirken, ülkemizin okullarındaki gençlerimiz şanlı tarihinden ve kahraman ecdadından yeterince beslenemiyor. Başka ülkelerin adına, kendi ülkesinde terör estiren İşid ve Pkk gibi örgütlere giren nesillerin maalesef bu ülkenin okullarının talebeleri olduğunu unutmayalım!

Bu maddeci materyalist  ve besmelesiz anlayıştan yavaş da olsa kurtulmaya, hak ve adaletten asla taviz vermeyecek ve öz ana ve babasına bile torpil yapmayacak adil ve Hakk’ı üstün tutacak nesiller yetiştireme yönelik değerler eğitimini yaygınlaştırmaya başladık elhamdülillah.

Fakat Karma eğitim-öğretim sebebiyle nesillerimizin ahlaki değerleri kırılmaya devam ediyor! Büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi erdemini, doğruluk ve dürüstlük karakterini benimsemiş nesiller arzuluyoruz.

Karma öğretim felaketiyle okullarımızın sınıfları adeta  “Hababam Sınıfına!” çevrileli talebe hâkim, hocalar mahkûm, talebe efendi, hocalar köle haline dönüştürüldü!

Milli bir öğretimle Milli bir Eğitime ne zaman döneceğiz?!

Bu kardeşane uyarılarımızdan sonra Milli bir eğitimin gerçekleşmesi için tavsiyelerimizi kısaca şöyle sıralayabiliriz;

İçimizdeki nifak ehli tapınak şövalyelerinin eliyle cinsi sapıklığın, eroin esrar, sigara, fuhuş, faiz ve moda  vs. bağımlılığının teşvik edilerek nesillerin Dünya ve Ahiret geleceklerinin yok edilmeye çalışıldığı Siyon-Haç ittifakının şeytani projelerine karşı acilen Maddi ve Manevi Milli, ilmi ve ahlakı Eğitim Projelerini arttırmalıyız!

Bunun için Allah’ımıza kul bağımlısı, kalbi Camilerimize bağımlı, Ahirete hazırlanan nesil seferberliğini hemen acilen başlatmalıyız!

Her kötülüğün ve her zulmün ana kaynağı cehalet, sefalet ve sefahat mikroplarını İslam’ın İman, İlim, İhlas, İnfak ve güzel ahlak ilaçlarıyla yok ederek tedavi etmeliyiz!

Her kişiye yani hepimize bir nefes yakın olan Ölüm ve ötesi  sonsuz Hayat Yurdumuz Ahiret’e hazırlık derslerini tüm Okullarımızda okutmalıyız!

Eşsiz İslam Medeniyetimizi ve Kahraman Ecdadımızı tanımak için Osmanlıca alfabesini nesillerimize öğretmeliyiz!

Cücelerin Dev, Devlerin Cüce yapıldığı Yalan Tarihten kurtulmak için arşivlere dayalı gerçek Tarihi bilgileri öğretmeliyiz! 

Talebelerimiz için çileye dönüşen Üniversiteye giriş sınavlarını kaldırıp talebenin kabiliyetine göre eğitimini yönlendirmeliyiz!

Ve bunu gerçekleştirinceye kadar Öğretim ve Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için Üniversiteye giriş imtihanı sorularını bölgelere göre hazırlayıp her şehrin nüfusuna düşen Üniversiteye giriş kotasını uygulamalıyız!

Okullarımızda Akademik öğretim ve eğitimini kalitesini artırarak Ailelerimizi çocuklarını Özel Okullara gönderme külfetinden kurtarmalıyız!

Din, vatan ve devletsever nesil yetiştirmek için tüm Okullarımızda Değer Öğretimini ve eğitimini mecbur etmeliyiz!

Mevlana’nın “İnsan yetiştirme İnsanı yetiştirecek İnsan yetiştir!” sözünü şiar edinerek Nesillerimizi emanet edeceğimiz Öğretmenleri kurayla değil, İlmi kural ve kurullarla seçmeliyiz!

Mülakatlarda Ehliyet, liyakat, sadakat ve güzel ahlak şartından asla taviz vermemeliyiz.

Tüm okullarımızda talebelerimize Lokman Suresindeki Lokman Hazretlerinin evladına öğütlerini anlatan bir sayfalık nasihatları eğiterek öğretmeliyiz!

Irkçı, bölücü ve faşizan söz ve eylemlerden arınmış; sevgiyi kardeşliği, birliği, birleşmeyi içeren sözleri andımız olarak öğretmeliyiz!

Özlemimiz;

“Müslümanım! Doğruyum! Çalışkanım! Yasam; Yaratılanı Yaratandan ötürü sevmek, küçüklerimi korumak ve büyüklerimi saymaktır! Gayem;sadece Allah’a kul, Hz.Muhammed (s.a) Efendimize Ümmet olmaktır! Varlığım İslam’ın ve Vatan’ın varlığına armağan olsun! Ne mutlu Müslümanım diyene ve Müslümanca yaşayabilene!” andıyla öğretilip eğitilecek nesiller eliyle İstikbal mutlaka İslam’ındır, İslam’ın ve Müslümanların olacaktır!

Allah’ımız, yeni eğitim yılımızın bu tavsiyeler ışığında Eğitim Camiamıza, Öğrencilerimize ve Ailelerimize kazasız, belasız, bereketli ve başarılı geçmesini ihsan buyursun. Amin.

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

Twitter: @sevkiyilmaz

Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955

İnstagram: sevkiyilmaztr