Kassam Tugayları lideri Dayf'ten, Müslümanlara Filistin'e akın etmeleri çağrısı Kassam Tugayları lideri Dayf'ten, Müslümanlara Filistin'e akın etmeleri çağrısı

Bismillahirrahmanirrahim

Ey Türkiye'de Yaşayan Kardeşlerim!

Kıymetli beyefendiler, hanımefendiler, gençler, çocuklar, hepinizi Kudüs ve Mescid-i Aksa'dan saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Sizleri, seçimlerde Recep Tayyip Erdoğandesteklemeye davet ediyorum.

Ne için?

- Gelişmiş, medeni, dünya çapında güçlü bir Türkiye için.

- Özgür, onurlu, dış baskılardan kurtulmuş bağımsız Türkiye için.

- Dünya'daki tüm mazlumlara, İslam ümmetine, Arap dünyasına, Filistin halkına yardım eden bir Türkiye için.

- Mübarek Kudüs ve Mescid'i Aksa'ya her daim destek olan Türkiye için.

Ey Türkiye'de yaşayan kardeşlerim, hep beraber aynı safta duralım. Duralım ki, bir kaç gün sonra hep birlikte onurlu bir zaferle bayram edelim.

Ahmet Davutoğlu kardeşim AK Parti’ye, evine geri dön!

Saygıdeğer Ahmed Davutoğlu kardeşim;

Sana, mübarek Kudüs ve Mescid-i Aksa topraklarından selam gönderiyorum. Bir gün seninle Kudüs'te yaşanan sıkıntılar üzerine hasbihal etmiştik. Konuşmalarımızı dikkatle dinliyor ve içtenlikle hareket ediyordun. Başbakanlık seçimlerini kazandığında önce seni, ardından Sayın Erdoğan'ı arayıp tebrik etmiştim. Şimdi buradan sana, tüm Türkiye halkının partisi olan Ak Parti'ye, evine, ailene geri dönmen için bizzat çağrıda bulunuyorum. Sana, Türkiye'ye ve halkına duyduğum sevgiden hareketle, gelişen, kalkınan, özgür ve onurlu Türkiye için bu daveti yineliyorum.Selamlar.. Kaynak: Şeyh Raid Salah: Kardeşlerimi Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemeye çağırıyorum!