Bismillahirrahmanirrahıım
Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun! 

15 Temmuz Perşembe akşamı rahmet, minnet, dualar ve törenlerle anacağımız Din ve Vatan Muhafızı Şehid ve gazilerimizden Allah’ımız ebeden razı olsun! Silahlı darbeler, Şeytan ve yandaşlarının mesleğidir! Darbeleri Şeytan, İnkılabı ise sadece Rahman olan Allah yapar! Ebedi Düşmanımız mel’un Şeytan, ilk sivil darbesini ilk İnsan Hz. Âdem (a.s) ile eşi Hz. Havva anamıza yasak olan meyveyi yedirterek yapmıştır! Darbe’nin neticesi, Cennet Yurdundan sıkıntılarla dolu Dünya yurduna geçici göç olmuştur. İlk silahlı darbesini de Kabil’e, kardeşi Habil’i öldürtmeyi teşvik ederek gerçekleştiren İntikam peşinde olan melun Şeytan; kıyamete kadar tuzağına düşüreceği Cin ve İnsan topluluğunu haram tuzaklarıyla esir almağa devam ediyor! Şeytan ve avenelerinin Dünya ve Ahiret Hayatımızı Cehennem zindanına çevirme oyunlarından kurtuluşun tek ilacı; “O hâlde, ey Peygamber ve onun izinden yürüyen Müslüman! Bu ayetleri okuyarak insanları uyar! Fakat inatçı zalimleri ikna edeceğim diye de kendini yiyip bitirme! Çünkü sen, yalnızca bir uyarıcısın. O İnkârcı kâfirlerin başında dikilip inanmaları için baskı yapan bir zorlayıcı bir baskıcı değilsin!” (Gaşiye S.21-22) İlahi mesajı nefislerimize, nesillerimize ve tüm insanlığa nasihattir! Sohbettir! Kuvvettir! Ve Allah adına İslami İnkılabın yollarını açmakla görevli Elçileri Peygamberlerinin izinden gitmektir!

Kalplerin İslam’a İnkılabı (çevrilmesi) silahlı darbelerle asla gerçekleşemez! Silahlı darbe, şeytanların avenesi Firavun’ların, Nemrut’ların ve Yezit’lerin işidir! Peygamberler, sohbet silahıyla devrinin Firavun ve Nemrut’larını ve silahlı ordularını yenen kahramanlardır! Bu değişmez ve değiştirilemez Hak ilkesine rağmen; geçmiş asırlarda Harici, Batıni ve Haşhaşi silahlı yezidi darbeciler günümüzde de varlıklarını Selefi, Vehhabi, İşid’i, Haşti Şabi, Eş-Şebab’i ve El Kaide’yi ve Feto’vi kafalar olarak sürdüyor ve ‘’kafir’’ gördükleri Müslümanları, Din adına silahlı darbelerle katletmeye ve İktidarları devirmeye devam ediyorlar! Ülkemizde geçmişte, ‘’Laiklik elden gidiyor!’’ söylemleriyle darbelere zeminler hazırlandı ve yapıldı! Ama nihai olarak hiçbiri başarılı olamadı elhamdulillah!

Yakın tarihimizde ise özelllikle İki darbe ‘’Din’’ adına planlandı! İlki, Selanik merkezli ve içlerinde bir kısım Sabataist ve Dönmelerinde olduğu sonradan tespit edilmiş olan Hareket Ordusu’ydu ve “ Din Elden gidiyor!” feveran ve yalanlarıyla aldattığı bir takım gafil kitlelerle iş birliği yaparak Sultan Abdülhamid’i devirerek koskoca Cihan Hâkimi, Osmanlı Devleti’nin yıkılış ihaneti gerçekleştirildi!

İkincisi de, 2016 yılının 15 Temmuz gecesi Netanyahu kontrolünde ve Fetonyahu öncülüğünde yine ‘’Din İstismarıyla’’ aldattığı taraftarlarıyla ‘’Din’’ adına yapılan, silahlı darbe girişimidir. Ama milletimiz; nice Şehidler vererek ve ağır bedeller ödeyerek Fetonyahu Silahlı Eşkıya Kuvvetlerinin bu darbesini Allah’ımızın yardımıyla yerle yeksan etti elhamdülillah!

Ancak; Aradan 6 yıl geçmesine rağmen bir takım karanlık ve şer yapılar emellerinden asla vazgeçmiş değildir! Buldukları ilk fırsatta seçilmiş Cumhur reisi ve meclis’i alaşağı etmek hevesleri halen kursaklarındadır. İktidarı devirme tehlikesi asla geçmiş değildir! Silahlı darbe taraftarlarının tank ve tüfekle, F16’larla ve Skorsky’lerle yapamayan bileşenleri bu kez yepyeni bir plan yaparak uygulamaya koydular! Bu planın adı, SANDIK DARBESİ’dir! Sandık Darbesi’nin test sürüşünü ise İstanbul ve Ankara gibi İki Başkent Metropol şehirde ve Antalya’da gerçekleştirdiler!

İktidar yetkililerini tüm uyarılarımıza rağmen, o günlerde önlenemeyen bu Sandık Darbesinin ikincisi ise İran, İsrail ve ABD öncülüğünde önümüzdeki Genel Seçimler için Planlanmaktadır! O gün önlenemedi ancak 2023 için tedbirler alındığında zaman bizden yanadır! İktidarımız eğer; STK’larımızla işbirliği yaparak içindeki hesabileri temizleyip Hasbi Kadroların önünü açmazsa, Seçim İttifakıyla beraber Seçmen İttifakını başaramazsa, şeytani Medya-İnternet yoluyla yapılan algı Operasyonlarına karşı kapı kapı gezerek aydınlatıcı ve ikna edici cevaplar verilemezse, iletişim kanallarının tüm enstrümanları doğru kullanılmassa ve artarak devam eden Mutfak yangınını önleyemezse acı sonuç kaçınılmaz olacaktır! Allah korusun!”

İktidarımızın devasa hizmetlerinin en önemlisi Savunma Sanayindeki başarısıdır. Dinimizin, Vatanımızın, Canlarımızın ve Namuslarımızın sigortası olan Savaş Sanayimizin büyüyen yıldızı Siha’lar bugün Din ve Vatan Savunması için görevini başarıyla yapıyor! Ama İktidarımız Sandık darbesine maruz kalırda tüm bu kazanımlar ve silahlarımız, Silahlı Darbecilerin Siyasi ve İktisadi Kolunun eline geçerse, ellerimizle yaptığımız Siha’lar kendimizi ve Mazlum Coğrafyadaki Mazlumları, HafazanAllah Siyonistler adına vurursa işte o zaman ölmek, yaşamaktan daha hayırlı olur! Allah korusun! Şunu asla unutmayalım ki bu karanlık oyunu bozacak olan öncelikle Rıza-i Bari’nin rahmetini celb edecek niyet- amel ve ihlaslarımız ve akabinde şuurlanan seçmenimiz olacaktır! İktidarımız, Seçmenin moralini düzeltecek Köylünün, Emeklinin, Esnafın, İşverenin, İşçinin, İşsizin, EYT, KHK ve Fetözede, Nafakazede, Nikahzede (erken yaşta evlilik) mağdurlarını ve mazlumlarını sevindirecek hayırlı adımları atmaya devam ederse 15 Temmuz’da olduğu gibi Sandık Darbesini de Allahımızın lütfu ve Seçmenlerimizin ferasetiyle önleyeceğiz İnşAllah!

Allah (c.c), hepimizi Hz. Âdem (a.s) ile Hz. Havva anamızın “Ey Rabbimiz, biz sözünü dinlemeyerek emrine uymayıp şeytana uymakla kendimize, birbirimize zulmettik. Eğer bizi bağışlamazsan, bize merhametinle muamele yapmazsan kesinlikle hüsrana, ziyana uğrayanlardan oluruz." (Araf S.23) yakarışı ve yalvarışıyla affettiği ve yardım ettiği kullarından eylesin! Amin!

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

Twitter: @sevkiyilmaz

Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955

İnstagram: sevkiyilmaztr