Netflix, kürselecilerin eşcinsellik ve cinsiyetsizleştirme (non-binary veya genderqueer) propagandasına himzet eden yapımlarıyla toplumun ahlaki yapısını hedef almaya devam ediyor. Special, Queer Eye, Young Royals, Heartstopper gibi yapımlarıyla eşcinselliği bazen ana tema halinde, bazense ufak sahneler ve ögelerle sunarak toplumun ananelerini ve aile yapısını yıkmayı amaçlayan Platform, büyük bir skandala imza attı.

Netflix'in Çocuk dizileri ve çizgi filmler kategorisinde izleyicilerine sunduğu Netflix orijinal yapımı "Jurassic World Kretase Kampı" dizisindeki eşcinsel sahneler sosyal medyada büyük tepki topladı. 

Orijinal yapımlarının büyük çoğunluğunda LGBTİ propagandasına yer veren Netflix, bu kez bir çocuk dizisinde propagandacı yüzünü gösterdi. Çocukların izlediği bir animasyon dizisinin 5.sezonunda, iki genç kızın birbirine aşkını ilan edip öpüştüğü bir sahneye yer verdi.

Velilerin platforma gösterdiği tepki, "Netflix, bu kez baltayı taşa çaldı" dedirtti. 

7 yaş ve üzeri için uygundur ibaresi ile yayımlanan dizi; özellikle velilerden gelen yoğun tepkilerin ardından +18 olarak platformda gösterilemeye başlandı.