Bu yazıyı şu ana kadar vuku bulan olaylardan buluşlardan ve yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’den esinlenerek kaleme aldım. Olayların birbiriyle arasında kronolojik bir bağ vardır. Oluşum sırasına göre de imha başlayacaktır.

Buna Göre;

1. Dalga; “Enerji Kesintisi” Önce elektriği kesip insanlığı kaosa sürükleyecekler.

2. Dalga; “Yıkım” tüm şehirleri yakıp yıkıp her şeyi yerle bir edecekler

3. Dalga; “Enfeksiyon” yani hava ve su yoluyla durdurulamaz bir virüs yayacaklar, insanların canlarını tek tek alacaklar.

4. Dalga; “İşgal” Tüm Dünya’da kontrolü ele alacaklar, daha önceden insanlığın içine sızanlar hayatta kalan tüm Âdemoğlunu yok etmeye çalışacak.

5. Dalga; “Bedenleri Ele Geçirecekler” Böylelikle tüm eylemleri kontrol edebilecekler, Dünya güvenilemez bir yer haline gelecek anne kızına, çocuk babasına güvenmeyecek. Acaba annem insan mı? Yoksa! bedeni ele geçirilmiş bir hümonoid mi? Herkes kaybettiği ailesini arayacak anne kızını, baba; oğlunu, eşini, çocuklarını.. Bilmeden anlamadan belki de dinlemeden ama sadece kendini bilerek şehirlerini yurtlarını kurtarmaya çalışacak. Peki, kimin kim olduğunu bilmeden insanoğlu düşmanıyla nasıl savaşacak? Nasıl kendini koruyacak? Sahi, Dünya’nın sonuna Âdemoğlu hazır mı? 5. Dalga başarıya ulaşırsa insanlık yeryüzünden silinme noktasına gelecek. Dünya Hümanoidlerin, Genaoidlerin, avatarların olacak. İşte o zaman kendi ellerimizle yok ettiğimiz evren yaşanmayacak hale gelince bir ıslık sesi duyacağız. Kulaklarımızın zarı patlarcasına, gördüklerimizden göz bebeklerimiz yuvalarından dışarı fırlarcasına.. 4 melekten 4.sü İsrafil Aleyhi selam Sura üfleyecek. işte o zaman dağlar etrafa saçılmış renkli yün ve pamuk yumakları gibi sağa sola atılacak etrafa dağılacak. Hayatta kalan insanlar çırpınıp yayılan pervaneler gibi oraya buraya koşacaklar, kaçışacaklar. Toprağa defnedilenler fersah/fersah mezarlarından çıkacaklar ve artık hesap vakti gelip çatacak. Gerçek yuvamıza, ebedi barınağımıza ruhların gitme vakti gelecek. İnsanoğluna Kendi eliyle yok ettiği Dünya’dan ise hiçbir şey kalmayacak.

İşte Ayrıntılar;

https://youtu.be/g96wDH8AE3I