AMilli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Uluslar Ligi karşılaşmaları için Riva'da başlayacak kamp öncesinde basın toplantısı düzenliyor.

Kuntz'un açıklamaları şu şekilde:

Önümüzde 4 maçımız var. Bütün maçları kazanmak için odaklanacağız. Uzun bir sezonun ardından oyuncularımız için motive olmak kolay olmayacak. Bu 4 maç için biraz daha genç isimleri tercih ettik. Bize nasıl yardımcı olabileceklerine bakacağız.

"Yogayı ilk kez milli takıma getireceğiz"

Yogayı ilk kez milli takıma getireceğiz. Zihinsel çalışma yapmak için özel koçlarla çalışacağız. Oyuncuların da bundan çok memnun olduğunu söyleyebilirim.

"Bir şeyler yapmak istediğini gösteren tek oyuncuydu"

Yunus Akgün'ü Kasımpaşa maçında izledim. Asla vazgeçmediğini ve bir şeyler yapmak istediğini gösteren tek oyuncuydu. Galatasaray'a attığı golden sevinmemesi de değerli. Olağanüstü özellikler. Milli takım oyuncusunun değerleri içinde olmalı. Burada olmayı hak etti.

Burak Yılmaz milli takımı bıraktıktan sonra takımımız yeni bir hiyerarşi kazandı. Hakan ve Enes gibi isimlerin burada olması bize yeni düzen için fırsatlar tanıyacak.

"Tiago Çukur için Watford'la görüştük"

Tiago Çukur için Watford'la görüştük. Onu 4 maç için takıma dahil etmenin doğru olduğuna karar verdik. Salih Özcan aramızda o da bir başarısı hikayesi yazdı ve Dortmund'a imza attı.