UEFA Uluslar C Ligi Grup 1'de mücadele eden A Milli Futbol Takımı, gruptaki üçüncü maçında Lüksemburg ile karşı karşıya gelecek.

Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz, cumartesi günü oynanacak mücadele öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz'un açıklamaları şu şekilde:

"Lüksemburg gruptaki en güçlü rakip"

"3. galibiyeti arıyoruz. Bence Lüksemburg gruptaki en güçlü rakip. Diğer maçlara göre daha zor olacağını bekleyebiliriz."

"Portekiz, İtalya maçında belli taktikler vardı"

"Oyuncularımız, verdiğimiz taktikler doğrultusunda hareket ediyor. Portekiz, İtalya maçında belli taktikler vardı. Şimdiki rakipler karşısında da futbolcularımız ona göre hareket ediyor."

"Bizim için önemli olan iyi şeyleri geliştirmek"

"Bizim için önemli olan iyi şeyleri geliştirmek ve özellikle konsantre bir şekilde devam etmek istiyoruz"

"Rıdvan'ın biraz ağrıları var"

"Lüksemburg, gruptaki en ciddi rakibimiz. Oyuncularımızı en iyi şekilde maça hazırlamaya çalıştık. Rıdvan'ın biraz ağrıları var, yarınki maçta riske etmeyeceğiz"

"Takım ruhu, iyi performans göstermenin temelidir"

"Takım ruhu, iyi performans göstermenin temelidir. Takımımızı da buna göre seçiyoruz. Oyuncularımızı seçerken belirli konularda tavsiyeleri dinliyoruz"

"Kalecilerimize hangi maçta kimin oynayacağını ifade ettik"

"Örneğin kalecilerimizden bahsedersek, kalecilerimize hangi maçta kimin oynayacağını ifade ettik, kampın ikinci ya da üçüncü günü"

"Takım ruhu iyi olunca bir rahatlık oluşuyor"

"Takım ruhu iyi olunca bir rahatlık oluşuyor. Bunun yanında oyuncular performans vermek için burada, teknik ekipler küçük dokunuşlar yapıyoruz, onları motive etmek için çalışıyoruz tabii ki."

"Şu an iki maç geçti, kalan iki maçı da geçtikten sonra bunlarla ilgili detaylı görüşürüz."

"Lüksemburglu oyuncuları tanıyoruz"

Bir gazetecinin "Lüksemburg'tan bir oyuncu alma şansınız olsa?" sorusuna karşılık Stefan Kuntz, "Tabii ki Lüksemburglu oyuncuları tanıyoruz, ama bu kadar derinlemesine bir yorum yapmak istemiyorum." yorumunda bulundu.